Închide meniul

Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. „Va fi prezentat azi”. Mesajul galeriei pentru „Briliant”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 martie 2022, 11:59

Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. „Va fi prezentat azi. Mesajul galeriei pentru „Briliant

Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului

Hepta

„Să nu ne mai ascundem, Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. Va fi prezentat azi. Nu se ia în calcul varianta Pancu sau Şumudică. Noi susţinem Rapid, Mutu trebuie să fie profesionist. Trebuie să faci performanţă, mai ales că nu faci parte din familia Rapidului”, a spus Corsicanu, la PRO X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu e noul antrenor al Rapidului

Şeful galeriei Rapidului a anunţat că fanii nu au nimic personal cu Mihai Iosif, dar şi că nu şi-au asumat decizia luată de Daniel Niculae şi Victor Angelescu de a-l numi pe Mutu antrenor principal.

„E o chestie logică, e normal ca după o perioadă atât de lungă fără victorie, e normal ca fanii să aibă pretenţii. Nu are nimeni nimic cu Mihai Iosif, nimeni nu l-a acuzat că nu e rapidist. Când echipa nu merge, antrenorul pleacă, nu pot pleca toţi jucătorii. Ce este deplasat? Din 23 de meciuri, noi am câştigat 3, nu am reuşit să îi batem nici măcar pe Dinamo.

Ştiţi foarte bine ce ne dorim noi, asta nici nu mai e de disputat. Am decis să nu ne implicăm, decizia le aparţine în totalitate lui Daniel Niculae şi lui Victor Angelescu. Nu pot spune că ne-am implicat. Când lucrurile vor fi ok, vor fi aplaudaţi, dacă va fi un eşec, să îşi asume criticile suporterilor. Nu pot alege între Daniel Pancu şi Marius Şumudică. Şumudică aţi văzut ce a declarat. „Dacă va fi de ales între mine şi Pancu, l-aş lăsa pe Pancu”.

Victor Angelescu are totul la dispoziţie, are fani, are stadion nou, emulaţie, avem atâţia sponsori de nu mai avem loc pe tricou să îi mai punem. Are tot ce îi trebuie pentru a face performanţă. Anul viitor nu vor mai avea clemenţă, vrem să ne batem la primele locuri. Avem tot ce ne trebuie. Daniel Niculae trebuie să aibă loc, să vadă jucători”, a mai spus Corsicanu.

Reclamă

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă.

Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și