Închide meniul

Transferul lui Sergio Ramos la PSG, un eşec! Reacţia lui Leonardo: „Din păcate, ceea ce plănuisem nu s-a întâmplat”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2022, 14:21

Reclamă
Transferul lui Sergio Ramos la PSG, un eşec! Reacţia lui Leonardo: „Din păcate, ceea ce plănuisem nu s-a întâmplat

Transferul lui Sergio Ramos la PSG, un eşec!

Profimedia Images

„Când am semnat, era bine din punct de vedere fizic. Până astăzi a jucat cinci meciuri. Din păcate, ceea ce plănuisem nu s-a întâmplat. E greu pentru el şi pentru toată lumea. În ziua în care vom spune că nu mai poate juca, va fi clar pentru toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar nu este cazul. Îi este dificil să fie lider, pentru că nu joacă. O să aşteptăm până să tragem concluzii, sezonul nu s-a încheiat încă. Dar nu mi-e frică să îmi asum responsabilitatea pentru greşeli atunci când le fac”, a declarat el, potrivit Marca.

Sergio Ramos, doar 4 meciuri în Ligue 1

Sergio Ramos, 35 de ani, a sosit în capitala Franţei, vara trecută, după ce a câştigat 16 trofee cu Real Madrid. Fundaşul cotat la 8 milioane de euro a jucat numai cinci meciuri în acest sezon pentru PSG, din cauza accidentărilor.

În Ligue 1, Ramos a strâns 283 de minute în patru meciuri, a fost eliminat o dată şi a marcat un gol. El a mai jucat un meci în Cupa Franţei.

Lionel Messi, șocat de primele întâlniri cu Sergio Ramos la PSG

Lionel Messi a povestit că s-a simțit ciudat antrenându-se pentru prima data cu Sergio Ramos în aceeași echipă, la PSG, după ce au fost rivali ani de zile în derby-urile Barcelona – Real Madrid.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi și Sergio Ramos au fost toată viața adversari, atât la echipele naționale, cât și la cluburi. Rare au fost episoadele când cei doi nu s-au contrat într-un El Clasico.

”Acum nu mai este nimic, însă la început a fost ciudat să fim coechipieri, după atâția ani în care am fost rivali, căpitani la Barcelona și Real Madrid, cu atâtea confruntări în derby-uri și cu atâtea conflicte pe gazon.

Toate aceste lucruri sunt de domeniul trecutului acum. Noi mereu ne-am respectat foarte mult, indiferent de rivalitățile care au fost în derby-urile Barcelona – Real Madrid. Să fim coechipieri acum este spectaculos”, a spus Lionel Messi, potrivit marca.com, la finalul anului trecut.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și