Închide meniul

Lionel Messi, șocat de primele întâlniri cu Sergio Ramos la PSG. Dezvăluirile starului argentinian. „A fost ciudat!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 16:28

Lionel Messi, șocat de primele întâlniri cu Sergio Ramos la PSG. Dezvăluirile starului argentinian. „A fost ciudat!

Lionel Messi și Sergio Ramos, colegi la PSG

Profimedia

  • Lionel Messi, șocat de primele întâlniri cu Sergio Ramos la PSG
  • Dezvăluirile starului argentinian

Lionel Messi și Sergio Ramos au fost toată viața adversari, atât la echipele naționale, cât și la cluburi. Rare au fost episoadele când cei doi nu s-au contrat într-un El Clasico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, șocat de primele întâlniri cu Sergio Ramos la PSG

Vara trecută, drumurile lui Messi și Ramos s-au unit pentru prima dată. Amândoi au semnat cu PSG. Argentinianul a recunoscut că l-au încercat fel și fel de sentimente la primele întâlniri cu Ramos la antrenamente.

”Acum nu mai este nimic, însă la început a fost ciudat să fim coechipieri, după atâția ani în care am fost rivali, căpitani la Barcelona și Real Madrid, cu atâtea confruntări în derby-uri și cu atâtea conflicte pe gazon.

Reclamă

Toate aceste lucruri sunt de domeniul trecutului acum. Noi mereu ne-am respectat foarte mult, indiferent de rivalitățile care au fost în derby-urile Barcelona – Real Madrid. Să fim coechipieri acum este spectaculos”, a spus Lionel Messi, potrivit marca.com.

Citește și:

Messi și Ramos, în lot pentru Manchester City – PSG

Sergio Ramos, care n-a bifat până acum nicio apariție pentru PSG, a fost inclus în lotul parizienilor pentru meciul cu Manchester City, din UEFA Champions League.

Reclamă

Este pentru prima dată de când s-a transferat la Paris când Sergio Ramos prinde lotul echipei la un meci. Partida Manchester City – PSG este programată miercuri, 24 noiembrie. Și Lionel Messi este inclus în lot.

În vârstă de 35 de ani, Sergio Ramos este cotat la 10 milioane de euro. Contractul său cu PSG expiră în 2023. De cealaltă parte, Lionel Messi a disputat 9 partide în toate competițiile, reușind să înscrie patru goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS