Închide meniul

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! „Soldaţii ruşi cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai!”

Antena Sport Publicat: 3 martie 2022, 17:59

Reclamă
Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! „Soldaţii ruşi cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai!

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! "Soldaţii cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai

Profimedia

Maryna Striletska trece prin momente oribile în Ucraina, după invazia declanșată de Rusia joia trecută. Războiul a prins-o pe arbitra ucraineancă în nord-estul țării, într-o localitate din apropierea orașului Harkiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! „Soldaţii ruşi cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai!”

Striletska, care a fost tușier la meciul România – Liechtenstein 2-0, de anul trecut, din preliminariile Campionatului Mondial, a acordat un interviu emoționant în presa britanică, în care a dezvăluit că soldații ruși au tâlhărit-o în propria casă, după ce arbitra le-a oferit mâncare și apă.

„Asta e viaţa noastră, la ora actuală. Eu şi familia mea stăm acasă, deja este a 6-a zi în care suntem aşa. Uneori sunt explozii, putem auzi tancurile şi exploziile lor. Nu mă mai pot antrena dimineaţa, nici să ies afară din casă. Nu este sigur deloc. Soldații ruși își fac apariția la casele noastre cu mitraliere, dar le este foame. Ne cer mâncare și apă, apoi ne iau tot ce avem.

Mă aflu în contact în continuu cu colegii mei, dar ei se află într-o zonă mai liniştită. Invadatorii sunt peste tot în jurul nostru, nu putem scăpa. Acum este linişte în satul meu, dar în localităţile vecine se aud luptele, exploziile și bombele.

Război în Ucraina | Maryna Striletska: „Ucrainenii sunt neînfricaţi! Pregătim acasă cocktail-uri Molotov!”

În Okhtyrka, o localitate aflată la 40 de km de satul meu, au lansat deja o bombă termobarică, pentru prima oară în istorie. Acum, cel mai sigur este să stai acasă și să te rogi. Avem un subsol și putem să ne ascundem acolo. Până acum am dormit pe podea, lângă subsol.

Reclamă

Ucrainenii sunt neînfricați. Am cărat mine cu mâinile goale și am reușit să oprim tancuri fără arme. Pregătim acasă cocktail-uri Molotov ca să ne protejăm casele.”, a povestit Maryna Striletska, pentru The Mirror.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și