Închide meniul

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! „Soldaţii ruşi cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2022, 17:59

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! „Soldaţii ruşi cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai!

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! "Soldaţii cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai

Profimedia

Maryna Striletska trece prin momente oribile în Ucraina, după invazia declanșată de Rusia joia trecută. Războiul a prins-o pe arbitra ucraineancă în nord-estul țării, într-o localitate din apropierea orașului Harkiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence care a fost tâlhărită în propria casă! „Soldaţii ruşi cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai!”

Striletska, care a fost tușier la meciul România – Liechtenstein 2-0, de anul trecut, din preliminariile Campionatului Mondial, a acordat un interviu emoționant în presa britanică, în care a dezvăluit că soldații ruși au tâlhărit-o în propria casă, după ce arbitra le-a oferit mâncare și apă.

„Asta e viaţa noastră, la ora actuală. Eu şi familia mea stăm acasă, deja este a 6-a zi în care suntem aşa. Uneori sunt explozii, putem auzi tancurile şi exploziile lor. Nu mă mai pot antrena dimineaţa, nici să ies afară din casă. Nu este sigur deloc. Soldații ruși își fac apariția la casele noastre cu mitraliere, dar le este foame. Ne cer mâncare și apă, apoi ne iau tot ce avem.

Mă aflu în contact în continuu cu colegii mei, dar ei se află într-o zonă mai liniştită. Invadatorii sunt peste tot în jurul nostru, nu putem scăpa. Acum este linişte în satul meu, dar în localităţile vecine se aud luptele, exploziile și bombele.

Război în Ucraina | Maryna Striletska: „Ucrainenii sunt neînfricaţi! Pregătim acasă cocktail-uri Molotov!”

În Okhtyrka, o localitate aflată la 40 de km de satul meu, au lansat deja o bombă termobarică, pentru prima oară în istorie. Acum, cel mai sigur este să stai acasă și să te rogi. Avem un subsol și putem să ne ascundem acolo. Până acum am dormit pe podea, lângă subsol.

Reclamă

Ucrainenii sunt neînfricați. Am cărat mine cu mâinile goale și am reușit să oprim tancuri fără arme. Pregătim acasă cocktail-uri Molotov ca să ne protejăm casele.”, a povestit Maryna Striletska, pentru The Mirror.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și