Închide meniul

FC Argeș – FCSB 1-0 | Bogdan Stancu, băgat în depresie de „perlele” lui Gigi Becali. „În niciun caz nu mai au nicio șansă la titlu!” Anunț surprinzător despre noua echipă. „Mi-ar plăcea să-mi închei cariera acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 23:57

Reclamă
FC Argeș – FCSB 1-0 | Bogdan Stancu, băgat în depresie de „perlele lui Gigi Becali. „În niciun caz nu mai au nicio șansă la titlu! Anunț surprinzător despre noua echipă. „Mi-ar plăcea să-mi închei cariera acolo!

Bogdan Stancu a fost pe stadion la FC Argeș - FCSB

Hepta

Bogdan Stancu crede că lupta la titlu în Liga 1 s-a încheiat. „Motanul” nu poate să înțeleagă situația în care a ajuns clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – FCSB 1-0 | Bogdan Stancu, băgat în depresie de „perlele” lui Gigi Becali

Stancu, plecat de 11 ani din fotbalul românesc, a dezvăluit că și-ar dori să-și încheie cariera de fotbalist în România.

„Un meci frumos, mi-a părut rău că a pierdut FCSB, dar mă bucur pentru FC Argeș. Ar însemna mult să fie în play-off, au avut fotbaliști mari.

În niciun caz nu mai are nicio șansă. Mi-e greu să comentez situația de acolo, nu știu ce se întâmplă. Eu îmi dădusem cuvântul că o să mai joc acolo încă un an. Mi-ar plăcea să-mi închei cariera în România, de ce nu. M-am și întâlnit cu Edi, un antrenor, îi doresc multă baftă. Știu că nu merg lucrurile așa bine la echipa națională”, a spus Bogdan Stancu, după FC Argeș – FCSB 1-0.

Gigi Becali l-a vrut pe Bogdan Stancu la FCSB vara trecută. Atunci, latifundiarul din Pipera era dispus să-i ofere fostului său atacant un salariu lunar de 30.000 de euro. Eyupspor, formația din liga a doua din Turcia, i-a oferit însă 50.000 de euro lunar, iar Stancu a ales să rămână în Turcia.

Reclamă

Contractul lui Bogdan Stancu cu Eyupspor expiră la vară.

FC Argeș – FCSB 1-0

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad. Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

Reclamă 4 / 0/3

După ce s-a văzut condusă, FCSB a egalat rapid, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La aceeași fază, Greab a scăpat incredibil mingea din mână, dar a fost salvat de semnalizarea tușierului.

În repriza a doua, Gigi Becali l-a umilit pe Claudiu Keșeru. Atacantul se pregătrea să intre în teren, dar patronul a dat ordin ca veteranul de 35 de ani să fie trimis înapoi pe margine. Pe buzele atacantului s-a putut dezamăgirea. „Nu se poate!”, a reacționat atacantul. Fanii au început să scandeze numele atacantului. Becali l-a introdus până la urmă pe Keșeru în ultimele 10 minute.

S-a terminat 1-0 pentru FC Argeș, care a bifat o victorie uriașă și se va lupta pentru play-off, în ultima etapă din sezonul regulat, cu FC Botoșani. De cealaltă parte, FCSB a rămas la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și