Închide meniul

FC Argeş – FCSB 1-0. Dezastru pentru roș-albaștri! Echipa lui Toni Petrea a rămas la 14 puncte în spatele rivalei CFR Cluj. Claudiu Keșeru, umilit de Gigi Becali

Reclamă

Publicat: 3 martie 2022, 22:50 / Actualizat: 4 martie 2022, 0:27

FC Argeş – FCSB 1-0. Dezastru pentru roș-albaștri! Echipa lui Toni Petrea a rămas la 14 puncte în spatele rivalei CFR Cluj. Claudiu Keșeru, umilit de Gigi Becali

FC Argeș - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB a pierdut la Pitești și mai are șanse doar teoretice să mai câștige lupta la titlu cu CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea a ajuns la 14 puncte în urma rivalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad. Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

FCSB a egalat câteva minute mai târziu, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La aceeași fază, Greab a scăpat incredibil mingea din mână, dar a fost salvat de semnalizarea tușierului.

În repriza a doua, Gigi Becali l-a umilit pe Claudiu Keșeru. Atacantul se pregătea să intre în teren, dar patronul a dat ordin ca veteranul de 35 de ani să fie trimis înapoi pe margine. Pe fața atacantului s-a putut citi dezamăgirea. „Nu se poate!”, a reacționat atacantul. Fanii au început să scandeze numele lui Keșeru. Becali l-a introdus până la urmă pe veteranul roș-albaștrilor în ultimele 10 minute.

Reclamă

S-a terminat 1-0 pentru FC Argeș, care a bifat o victorie uriașă și se va lupta pentru play-off, în ultima etapă din sezonul regulat, cu FC Botoșani. De cealaltă parte, FCSB a rămas la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj.

FC Argeș – FCSB 1-0

Min 90: Final de meci! FC Argeș s-a impus cu 1-0.

Min 78: Până la urmă Gigi Becali l-a trimis pe Keșeru în teren

Reclamă 4 / 0/3

Min 70: Moment uluitor petrecut la FCSB! Claudiu Keșeru se pregătrea să intre în teren, dar Gigi Becali a dat ordin, iar atacantul a fost trimis înapoi pe margine. Pe buzele atacantului s-a putut dezamăgirea. „Nu se poate!” Fanii au reacționat imediat și au scandeze numele atacantului.

Min 68: Ocazie FCSB! Edjouma a șutat bine, dar portarul gazdelor a intervenit excelent.

Min 45: Pauză! Scorul este 1-0!

Min 22. Ianis Stoica marchează după o greșeală uriașă comisă de portarul lui FC Argeș, dar golul este anulat pe motiv de offside.

Min 16. GOOOOOOOL FC Argeș! George Ganea deschide scorul în Trivale, după o gafă incredibilă comisă de Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului a pasat extrem de slab, iar piteștenii au recuperat și au marcat un gol simplu.

Min 1: A început meciul

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, I. Șerban – Diogo Viana, Cr. Tănase, Ișfan – G. Ganea
Rezerve: Micle, Boldor, Mușat, Moisie, D. Dumitrașcu, Palic, Said, Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță

Reclamă

FCSB: A. Vlad – I. Cristea, Miron, Ov. Popescu – Cordea, Edjouma, Perianu, V. Gheorghe – Dumiter, I. Stoica, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, M. Tănasă, A. Burlacu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

Toni Petrea a trecut la o apărare cu trei fundași centrali. Antrenorul lui FCSB a mai folosit așezarea în ultimele minute din anumite partide, dar e prima dată când începe din start cu trei apărători.

De notat că FCSB are pe bancă, în această seară, doar 5 jucători.

Ştirea iniţială

Meciul este unul decisiv pentru ambele echipe. Piteştenii au nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off, fiind la 3 puncte în spatele Farului, cu două partide rămase de disputat din sezonul regulat.

De partea cealaltă, echipa lui Toni Petrea are acum 14 puncte în spatele liderului CFR, dar şi un meci mai puţin disputat. Pentru a păstra şanse după înjumătăţirea punctelor, roş-albaştrii nu îşi mai permit niciun pas greşit.

LIVE TEXT FC Argeş – FCSB | Toni Petrea visează la titlu

FCSB a ajuns la 14 puncte în spatele campioanei CFR Cluj, însă Toni Petrea nu abandonează lupta la titlu. Le-a cerut jucătorilor de la FCSB să își schimbe atitudinea după înfrângerea de pe Arena Națională cu Farul, scor 0-2.

„Va fi o deplasare complicată. Un meci greu, ținând cont și de starea terenului de acolo. Noi trebuie să ne revenim, pentru că am avut un joc mai puțin bun, cu un rezultatul nefavorabil etapa trecută.

Am discutat cu echipa ceea ce nu a mers și sperăm ca la jocul de mâine seară lucrurile să stea altfel. Sper că vom reuși să câștigăm. Vom avea o partidă foarte grea. Din punctul meu de vedere, doar ultimul joc m-a nemulțumit. Trebuie să ne trezim dacă vrem să mai prindem primul loc. Trebuie să schimbăm atitudinea și să tratăm meciul ca atare„, a spus Toni Petrea înaintea partidei cu CFR Cluj.

LIVE TEXT FC Argeş – FCSB | Gigi Becali, atac furibund la Edjouma

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Malcom Edjouma, după numai trei meciuri disputate de fostul jucător al Botoșaniului pentru FCSB. Fotbalistul cotat la 500.000 de euro a greșit la al doilea gol al echipei lui Gică Hagi, marcat de Virgil Ghiță.

”Edjouma, din cauza lui am pierdut și meciul ăsta. Nu era nicăieri. Acum a pasat numai în spate. Nici nu era, se încurca în minge. Mi-a spus Petrea că e foarte obosit”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și