Închide meniul

„Călărețul” Sergiu a ajuns după gratii. Scandal monstru făcut de tânărul pe care Cătălin Moroșanu l-a ajutat cu o casă. Detalii uluitoare

Reclamă

Publicat: 4 martie 2022, 14:40 / Actualizat: 4 martie 2022, 19:33

„Călărețul Sergiu a ajuns după gratii. Scandal monstru făcut de tânărul pe care Cătălin Moroșanu l-a ajutat cu o casă. Detalii uluitoare

"Călărețul" Sergiu a ajuns după gratii

Captură bzi.ro

„Călărețul” Sergiu ar fi făcut un scandal monstru. A avut conflict cu o persoană și și-a dorit să se răzbune. Sergiu Ciobotariu a fost însoțit de fratele său și de o altă persoană. Cu toții s-au dus, în curtea victimei, înarmați cu bâte și topoare, anunță bzi.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Călărețul” Sergiu a fost arestat de polițiști

Cei trei l-au luat la bătaie pe bărbatul care era la el în curte. Se putea ajunge la o tragedie dacă vecinii acestuia, din zona Cicoarei, nu interveneau.

Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a anunțat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Citește și: Statuia din ceară a lui Vladimir Putin a fost retrasă din muzeul Grévin, de la Paris. Vizitatorii o ciufuleau și o „atacau”. Cu ce va fi înlocuită

Reclamă

 

Problemele tânărului ajutat în trecut de Moroșanu sunt din ce în mai mari. Din primele estimări ale medicilor, victima are nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Sergiu Ciobotariu a mai fost anchetat și în trecut de polițiști, după ce a condus fără, a avea permis, autoturismul cumpărat din banii primiți de la Moroșanu.

Citeşte şi: Soldat rus, învins de o uşă. Momentul în care militarul se face de râs încercând să intre cu forţa într-un magazin

Reclamă 4 / 0/3

 

Ce s-a ales de călăreţul Sergiu

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și