Închide meniul

Moment uluitor la meciul CSA Steaua – Poli Iași 3-1! Adi Popa și-a înjurat un coechipier după ce a înscris. Gestul surprins la TV

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2022, 19:28

Reclamă
Moment uluitor la meciul CSA Steaua – Poli Iași 3-1! Adi Popa și-a înjurat un coechipier după ce a înscris. Gestul surprins la TV

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Captură Digi Sport

Adi Popa a dat gol pentru CSA Steaua în minutul 66, după ce a împins în poartă o minge respinsă de portarul lui Poli Iași. „Motoreta” s-a enervat însă la culme pe Vasile Buhăescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, moment uluitor în CSA Steaua – Poli Iași 3-1

Popa, aflat cu poarta oaspeților, i-a reproșat lui Buhăescu că nu i-a pasat înainte ca acesta să șuteze. Chiar dacă în cele din urmă mingea a sărit la Adi Popa, fostul fotbalist de la FCSB nu a ezitat să-l certe pe Buhăescu.

„Motoreta” i-a bătut obrazul coechipierului său. Imaginile de la TV au surprins și câteva injurii pe care Popa i le-a adresat lui Buhăescu.

Sursa: captură Telekom Sport

Pentru Adi Popa a fost al doilea gol înscris în tricoul celor de la CSA Steaua. El a semnat cu clubul Armatei în luna septembrie 2021, după ce a jucat mulți ani la rivala de moarte, FCSB.

De cealaltă parte, Vasile Buhăescu e la CSA Steaua din iulie 2021. Înainte a mai jucat pentru echipe precum FC Argeș, Juventus București, FC Vaslui ori Petrolul.

Reclamă

CSA Steaua – Poli Iași 3-1

CSA Steaua a câștigat cu 3-1 confruntarea cu Poli Iași. Înainte de golul lui Popa, Chipirliu și Buhăescu a mai înscris pentru echipa lui Daniel Oprița. Golul de onoare al oaspeților a fost semnat de ucraineanul Mikhailo Plokhotnyuk.

După acest succes, CSA Steaua a urcat pe locul patru în Liga 2, cu 34 de puncte. „Militarii” sunt aproape siguri de prezența în play-off. De cealaltă parte, Poli Iași e pe poziția a 11-a.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și