Închide meniul

Moment uluitor la meciul CSA Steaua – Poli Iași 3-1! Adi Popa și-a înjurat un coechipier după ce a înscris. Gestul surprins la TV

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2022, 19:28

Moment uluitor la meciul CSA Steaua – Poli Iași 3-1! Adi Popa și-a înjurat un coechipier după ce a înscris. Gestul surprins la TV

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Captură Digi Sport

Adi Popa a dat gol pentru CSA Steaua în minutul 66, după ce a împins în poartă o minge respinsă de portarul lui Poli Iași. „Motoreta” s-a enervat însă la culme pe Vasile Buhăescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, moment uluitor în CSA Steaua – Poli Iași 3-1

Popa, aflat cu poarta oaspeților, i-a reproșat lui Buhăescu că nu i-a pasat înainte ca acesta să șuteze. Chiar dacă în cele din urmă mingea a sărit la Adi Popa, fostul fotbalist de la FCSB nu a ezitat să-l certe pe Buhăescu.

„Motoreta” i-a bătut obrazul coechipierului său. Imaginile de la TV au surprins și câteva injurii pe care Popa i le-a adresat lui Buhăescu.

Sursa: captură Telekom Sport

Pentru Adi Popa a fost al doilea gol înscris în tricoul celor de la CSA Steaua. El a semnat cu clubul Armatei în luna septembrie 2021, după ce a jucat mulți ani la rivala de moarte, FCSB.

De cealaltă parte, Vasile Buhăescu e la CSA Steaua din iulie 2021. Înainte a mai jucat pentru echipe precum FC Argeș, Juventus București, FC Vaslui ori Petrolul.

Reclamă

CSA Steaua – Poli Iași 3-1

CSA Steaua a câștigat cu 3-1 confruntarea cu Poli Iași. Înainte de golul lui Popa, Chipirliu și Buhăescu a mai înscris pentru echipa lui Daniel Oprița. Golul de onoare al oaspeților a fost semnat de ucraineanul Mikhailo Plokhotnyuk.

După acest succes, CSA Steaua a urcat pe locul patru în Liga 2, cu 34 de puncte. „Militarii” sunt aproape siguri de prezența în play-off. De cealaltă parte, Poli Iași e pe poziția a 11-a.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Moment uluitor la meciul CSA Steaua – Poli Iași 3-1
  • Adi Popa s-a enervat pe un coechipier după ce a înscris

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și