Închide meniul

„Este Cristiano Ronaldo terminat?”. Cum a răspuns Pep Guardiola, chiar înaintea meciului direct cu starul portughez

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2022, 9:20

Reclamă
„Este Cristiano Ronaldo terminat?. Cum a răspuns Pep Guardiola, chiar înaintea meciului direct cu starul portughez

"Este Cristiano Ronaldo terminat?". Cum a răspuns Pep Guardiola

Profimedia

Managerul lui Manchester City a răspuns calm, aducând aminte că Ronaldo și Lionel Messi au dominat fotbalul în ultimii 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo a fost criticat constant în ultima vreme pentru evoluțiile de la Manchester United. Multe voci din lumea fotbalului spun că atacantul lusitan nu mai strălucește ca în trecut și că ar trebui să se gândească serios la retragere.

Pep Guardiola, întrebat dacă „Cristiano Ronaldo este terminat”. Ce a răspuns managerul lui Manchester City

Despre acest subiect a fost întrebat și Pep Guardiola, înaintea derby-ului orașului Manchester.

„Este unul dintre cei mai buni de 15 ani încoace, alături de Messi. Ce au făcut ei doi, n-o să mai vedem vreodată. Ca finalizator, este extraordinar și n-o să neg că a fost o bucurie să îl urmăresc în toți acești ani.

Trebuie să nu-i dăm voie lui Cristiano să se apropie de careul nostru, pentru că e aproape de neoprit. Îmi amintesc când am jucat pe Old Trafford și câștigam cu 1-0, controlam meciul. Prima dată când a primit mingea în careu a creat o ocazie, iar Ederson a avut o paradă incredibilă.

Reclamă

Nu atinsese mingea până atunci, dar aproape a marcat. Asta e calitatea pe care o are. Trebuie să îl controlăm. E foarte puternic și mental. A absorbit presiunea fără nicio problemă, pentru că mereu au fost așteptări de la el și a răspuns într-un mod pozitiv.”, a spus Pep Guardiola, citat de eurosport.ro.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere: „Vreau să mai joc 4-5 ani!”

În ciuda vorbelor din jurul său, Ronaldo rămâne concentrat şi spune că vrea să mai joace cel puţin 4 ani.

„Este greu să spui că nu îmi doresc mai mult. Atâta timp cât mă aflu la un club care îmi oferă oportunitatea să mai câştig câteva lucruri, de ce să nu îmi doresc mai mult?

Reclamă 4 / 0/3

Ştiu că nu mai am mulţi ani de jucat, poate 4 sau 5, vom vedea. Dar vreau să mai câştig nişte lucruri.”, a spus Cristiano Ronaldo, pentu Dazn.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și