Închide meniul

Cristiano Ronaldo, sfătuit de un fost campion mondial să se retragă la finalul sezonului: „Nu vreau să-mi fie milă de el!” + Cât vrea să mai joace starul portughez: „De ce nu?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 15:41

Cristiano Ronaldo, sfătuit de un fost campion mondial să se retragă la finalul sezonului: „Nu vreau să-mi fie milă de el! + Cât vrea să mai joace starul portughez: „De ce nu?

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al lui Manchester United din stagiunea curentă, cu 15 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, sfătuit de Frank Lebouef să se retragă: „Nu vreau să-mi fie milă de el!”

În ciuda cifrelor sale, starul portughez nu este privit cu ochi buni de toată lumea. Multe voci susţin că vârsta lui CR7 începe să-și spună cuvântul și că prestațiile sale nu mai sunt la fel de strălucite ca în trecut.

De aceeași părere este și Frank Lebouef. Fostul campion mondial din 1998 i-a recomandat lui Ronaldo să se gândească serios să agaţe ghetele în cui la finalul sezonului.

„Cred că vine un moment în care trebuie să te gândești ‘Ce fac în viața și în cariera mea?’. Cred că este timpul ca Ronaldo să aibă o discuție cu el, poate și cu persoanele apropiate, și să vadă dacă mai are viitor în această carieră.

Nu vreau să-mi fie milă de Ronaldo când mă uit la el, pentru că a fost la cel mai înalt nivel atât de mulți ani. Nu vreau ca el să fie un jucător normal, pentru că este un jucător exceptional.

Reclamă

După meciul Atletico Madrid – Manchester United, scor 1-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fanii echipei engleze au criticat prestația lui Cristiano Ronaldo. Cred că ar fi mai bine dacă s-ar retrage acum, la cel mai înalt nivel, decât să mai încerce să joace doi sau trei ani și să nu mai fie același jucător.”, a declarat Frank Lebouef, citat de ESPN.

Citește și:

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere: „Vreau să mai joc 4-5 ani!”

În ciuda vorbelor din jurul său, Ronaldo rămâne concentrat şi spune că vrea să mai joace cel puţin 4 ani.

„Este greu să spui că nu îmi doresc mai mult. Atâta timp cât mă aflu la un club care îmi oferă oportunitatea să mai câştig câteva lucruri, de ce să nu îmi doresc mai mult?

Reclamă 4 / 0/3

Ştiu că nu mai am mulţi ani de jucat, poate 4 sau 5, vom vedea. Dar vreau să mai câştig nişte lucruri.”, a spus Cristiano Ronaldo, pentu Dazn.

Atletico Madrid – Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo, dialog încins cu Ovidiu Hațegan

În meciul cu Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a ieșit în evidență doar prin discuția tensionată pe care a avut-o cu Ovidiu Hațegan în prima repriză a partidei de pe Wanda Metropolitano. Starul portughez a fost imediat pus la punct de arbitrul român, care i-a transmis că dacă nu se potolește va primi cartonașul galben.

După meci, Cristiano Ronaldo a uitat de supărarea cu Ovidiu Hațegan și a promis că United se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după returul de pe Old Trafford.

Întotdeauna am un sentiment grozav să mă întorc în Madrid, unul dintre puținele orașe din lume pe care am învățat să le numesc „acasă”. Sentimente grozave, jucători grozavi, joc grozav, aceasta este Liga Campionilor! Mama tuturor competițiilor de club!

Acum avem ocazia să închidem asta pentru noi pe stadionul nostru, arătând tuturor de ce Old Trafford este și va fi întotdeauna Teatrul Viselor. Nu în ultimul rând, mulțumim fanilor noștri extraordinari! Prezența lor ne face mai puternici și împreună vom merge înainte!„, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, sfătuit de un fost campion mondial să se retragă
  • Starul portughez vrea să mai joace 4-5 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și