Închide meniul

”Dacă vreți, le dăm Cupa acum!” Laurențiu Reghecampf s-a enervat la conferința de presă: ”Nu vreau să discut ce spune Dan Petrescu!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2022, 16:18

Reclamă
”Dacă vreți, le dăm Cupa acum!” Laurențiu Reghecampf s-a enervat la conferința de presă: ”Nu vreau să discut ce spune Dan Petrescu!”

Laurențiu Reghecampf este antrenorul Universității Craiova

Profimedia

Laurențiu Reghecampf s-a enervat la conferința de presă

Eu nu vreau să discut ce spune Dan Petrescu. Poate să spună ce vrea el. Ei au un avantaj mare, au un confort. Dacă nu vor câștiga meciuri, atmosfera se va schimba repede. Trebuie câștigate meciurile importante. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au un avantaj acum. Dacă vreți le dăm și Cupa acum, dacă nu ne putem bate cu ei, să le dăm medalia de campioni și să fie sănătoși”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă a meciului cu Farul Constanța.

Dumitru Dragomir îl aduce pe Laurențiu Reghecampf cu picioarele pe pământ

Universitatea Craiova a câștigat șase din cele opt partide de Liga 1 disputate în 2022. Oltenii lui Reghecampf au în prezent cinci succese consecutive.

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir crede că Universitatea Craiova va avea viață grea în play-off. Distanța față de liderul CFR Cluj este în prezent de 22 de puncte.

„Îi atrag atenția lui Reghecampf că meciurile din Cupa României nu seamănă cu cele din campionat. E simplu, e vechi de când lumea. Eu am câștigat Cupa României cu o echipă de Divizia B, sunt adversari mai mici care pot produce supriza”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și