Închide meniul

Dumitru Dragomir îl aduce pe Laurențiu Reghecampf cu picioarele pe pământ. Avertisment dur după ce Universitatea Craiova a legat cinci victorii la rând

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2022, 21:08

Dumitru Dragomir îl aduce pe Laurențiu Reghecampf cu picioarele pe pământ. Avertisment dur după ce Universitatea Craiova a legat cinci victorii la rând

Laurențiu Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, îm timpul unei conferinţe de presă | AS.ro

Universitatea Craiova a câștigat șase din cele opt partide de Liga 1 disputate în 2022. Oltenii lui Reghecampf au în prezent cinci succese consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl aduce pe Laurențiu Reghecampf cu picioarele pe pământ

Cu toate acestea, Dragomir crede că Universitatea Craiova va avea viață grea în play-off. Distanța față de liderul CFR Cluj este în prezent de 22 de puncte.

„Îi atrag atenția lui Reghecampf că meciurile din Cupa României nu seamănă cu cele din campionat. E simplu, e vechi de când lumea. Eu am câștigat Cupa României cu o echipă de Divizia B, sunt adversari mai mici care pot produce supriza”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Universitatea Craiova e calificată și în semifinalele Cupei României, unde o va întâlni pe Sepsi.

Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să câștigăm meciurile cu echipele din față”

Reghecampf să se bucure și după partidele cu granzii din campionatul României. Le-a stabilit și un obiectiv, câștigarea tuturor meciurilor din play-off.

Reclamă

„După ce vom termina play-off-ul atunci vom discuta. Trebuie să câștigăm meciurile cu echipele din față, cu care nu am făcut foarte multe puncte. Concentrarea e maximă. Ne dorim să câștigăm toate meciurile și să facem o figură frumoasă„, a declarat Laurențiu Reghecampf după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir îl aduce pe Laurențiu Reghecampf cu picioarele pe pământ
  • Avertisment dur după ce Universitatea Craiova a legat cinci victorii la rând

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și