Închide meniul
VIDEO

Anunț cutremurător! Americanca Brittney Griner a fost reținută pe un aeroport din Rusia! Dubla campioană olimpică riscă până la 10 ani de închisoare. Ce i-au găsit câinii poliției în bagaj

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 8:52

Reclamă
Anunț cutremurător! Americanca Brittney Griner a fost reținută pe un aeroport din Rusia! Dubla campioană olimpică riscă până la 10 ani de închisoare. Ce i-au găsit câinii poliției în bagaj

Brittney Griner este de 100 de zile într-o închisoare din Rusia. A fost arestată pe aeroport

Brittney Griner a fost reţinută pe aeroport / Twitter

Brittney Griner, reţinută într-un aeroport din Rusia pentru urme de droguri! Jucătoarea americancă riscă până la 10 ani de închisoare

Celebra jucătore de baschet Brittney Griner riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 10 ani, potrivit Legislaţiei din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva americancă, care în prezent evoluează la echipa rusă UMMC Ekaterinburg, se pregătea să decoleze spre New York, însă autoritățile au oprit-o.

Câinii poliției au adulmecat ceva suspect în bagajul lui Brittney, iar în urma controlului de securitate au fost descoperite urme de ulei de hașiș în cartușul de vaporizator al baschetbalistei, anunță The Guardian.

Ulterior, a apărut și un videoclip în care angajații aeroportului îi găsesc urmele respective în bagaj jucătoarei de 31 de ani:

Reclamă

Brittney Griner, dublă campioană olimpică cu naționala SUA

„Suntem conştienţi de situaţia lui Brittney Griner din Rusia şi ne aflăm în contact direct cu ea, reprezentantul său legal din Rusia, familia, coechipierii, WNBA și NBA.”, a transmis Lindsay Colas, agentul lui Brittney Griner, citat de The Guardian.

„Brittney Griner are susţinerea noastră totală, iar prioritatea noastră principalăeste să o aducem cu bine în SUA.”, a anunțat și WNBA, Liga Națională de Baschet Feminin din SUA.

Brittney Griner este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de baschet din SUA. Sportiva de 31 de ani este dublă campioană olimpică alături de naționala feminină a Statelor Unite, la Jocurile Olimpice de la Rio şi Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și