Închide meniul
VIDEO

Anunț cutremurător! Americanca Brittney Griner a fost reținută pe un aeroport din Rusia! Dubla campioană olimpică riscă până la 10 ani de închisoare. Ce i-au găsit câinii poliției în bagaj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 8:52

Anunț cutremurător! Americanca Brittney Griner a fost reținută pe un aeroport din Rusia! Dubla campioană olimpică riscă până la 10 ani de închisoare. Ce i-au găsit câinii poliției în bagaj

Brittney Griner este de 100 de zile într-o închisoare din Rusia. A fost arestată pe aeroport

Brittney Griner a fost reţinută pe aeroport / Twitter

Brittney Griner, reţinută într-un aeroport din Rusia pentru urme de droguri! Jucătoarea americancă riscă până la 10 ani de închisoare

Celebra jucătore de baschet Brittney Griner riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 10 ani, potrivit Legislaţiei din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva americancă, care în prezent evoluează la echipa rusă UMMC Ekaterinburg, se pregătea să decoleze spre New York, însă autoritățile au oprit-o.

Câinii poliției au adulmecat ceva suspect în bagajul lui Brittney, iar în urma controlului de securitate au fost descoperite urme de ulei de hașiș în cartușul de vaporizator al baschetbalistei, anunță The Guardian.

Ulterior, a apărut și un videoclip în care angajații aeroportului îi găsesc urmele respective în bagaj jucătoarei de 31 de ani:

Reclamă

Brittney Griner, dublă campioană olimpică cu naționala SUA

„Suntem conştienţi de situaţia lui Brittney Griner din Rusia şi ne aflăm în contact direct cu ea, reprezentantul său legal din Rusia, familia, coechipierii, WNBA și NBA.”, a transmis Lindsay Colas, agentul lui Brittney Griner, citat de The Guardian.

„Brittney Griner are susţinerea noastră totală, iar prioritatea noastră principalăeste să o aducem cu bine în SUA.”, a anunțat și WNBA, Liga Națională de Baschet Feminin din SUA.

Brittney Griner este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de baschet din SUA. Sportiva de 31 de ani este dublă campioană olimpică alături de naționala feminină a Statelor Unite, la Jocurile Olimpice de la Rio şi Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și