Închide meniul

”La inaugurare chiar nu o să merg!” Numirea lui Adrian Mutu la Rapid, contestată din nou de Daniel Pancu: ”Nu a fost un moment bine ales!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 17:15

Reclamă
”La inaugurare chiar nu o să merg!” Numirea lui Adrian Mutu la Rapid, contestată din nou de Daniel Pancu: ”Nu a fost un moment bine ales!”

Daniel Pancu a antrenat la Rapid și Poli Iași

Daniel Pancu, într-un interviu / Hepta

Numirea lui Adrian Mutu la Rapid, contestată din nou de Daniel Pancu

Daniel Pancu contestă din nou numirea lui Adrian Mutu la Rapid. Atacantul de legendă al giuleștenilor nu își poate explica de ce a fost adus, în locul lui Mihai Iosif, un tehnician cu trecut dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La inaugurare chiar nu o să merg! E ca şi cum Dinamo va avea la inaugurare un rapidist pe bancă. Pot să vorbesc când vreau eu să-mi exprim opiniile. Îi urez succes şi baftă lui Adi, doar că sentimental nu a fost un moment bine ales.

Trebuie respectat, să nu mai păţim cu Victor ce am păţit cu George Copos la Rapid, sunt oamenii care vin cu banii. E şi o chestie de strategie, a lucrat la U21, Rapid are mulţi jucători tineri, de viitor. Sunt şi lucruri care se leagă acolo”, a declarat Daniel Pancu, potrivit sport.ro.

Daniel Pancu, devastat după declaraţia halucinantă făcută la adresa cecenilor

Daniel Pancu a revenit cu noi explicaţii, după declaraţia controversată în care a afirmat că respectă tradiţiile poporului din Cecenia, precum şi pe liderul Ramzan Kadîrov, care a fost trimis de Vladimir Putin pe urmele preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelensky.

„Sunt așa de mâhnit, nici n-am putut să dorm. Eu am spus că respect un popor, nu sunt de acord cu războiul, cu moartea, dar lucrurile au degenerat total. Doar criminal de război nu am fost făcut. Eu am povestit doar ce am văzut acolo, sunt culturile lor, tradițiile lor. Cum să fiu de acord cu moartea, cu războaiele? Eu am spus doar că respect niște tradiții care sunt ale lor și nu se schimbă niciodată, nici peste 1000 de ani!

Reclamă
Reclamă

Nu avem cum să intervenim noi niciodată în tradițiile unui popor. Eu am trăit acolo, printre ei, un an și jumătate. E modul lor de viață și nu-l schimbă nimeni! Sunt atât de trist, de ieri… n-am fost niciodată așa în viața mea! Am greșit-o aici, trebuia să spun că le respect dar nu sunt de acord. Nu vă dați seama cât de trist pot să fiu. Asta a fost, a fost o greșeală și s-a interpretat, poate că oamenii au dreptate! Chiar m-am simțit foarte bine acolo, credeți-mă! Mi-a plăcut spiritul lui Terek, intrau pe teren fără complexe în fața nimănui. M-am simțit OK din punct de vedere fotbalistic. Nici nu am cuvinte!

E posibil, da (n.r. – să-i fie afectată cariera din cauza acestor declarații). Dar cine mă cunoaște știe că nu sunt eu ăsta! Nici nu știu dacă scuzele sunt corecte, sunt cuvintele mele dar nu asta am vrut să spun. Am vrut să spun că știu foarte bine ce se întâmplă acolo, atât, nimic mai mult. Nu avem voie să ne amestecăm în viața unui popor”, a spus Daniel Pancu, pentru sport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și