Închide meniul

Daniel Pancu, devastat după declaraţia halucinantă făcută la adresa cecenilor: „Doar criminal de război nu am fost numit!”. Fostul atacant a dat cărțile pe față: „Cum să fiu de acord cu asta?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 11:43

Daniel Pancu, devastat după declaraţia halucinantă făcută la adresa cecenilor: „Doar criminal de război nu am fost numit!. Fostul atacant a dat cărțile pe față: „Cum să fiu de acord cu asta?

Daniel Pancu l-a ironizat pe Octavian Popescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Pancu a avut o declaraţie șocantă la adresa poporului din Cecenia, recunoscut pentru barbariile comise de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, devastat după declarațiile incredibile făcute la adresa poporului cecen

Fostul atacant a locuit pe teritoriul respectiv, pe vremea când juca la Terek Grozny, și a dezvăluit că a rămas impresionat de tradițiile oamenilor de acolo, conduși de Ramzan Kadîrov.

Pancu a asigurat că declarația uluitoare a fost interpretată greșit și a asigurat că nu este de acord cu crimele și faptele oribile comise de ceceni.

„Sunt așa de mâhnit, nici n-am putut să dorm. Eu am spus că respect un popor, nu sunt de acord cu războiul, cu moartea, dar lucrurile au degenerat total. Doar criminal de război nu am fost făcut.

Eu am povestit doar ce am văzut acolo, sunt culturile lor, tradițiile lor. Cum să fiu de acord cu moartea, cu războaiele? Eu am spus doar că respect niște tradiții care sunt ale lor și nu se schimbă niciodată, nici peste 1000 de ani!

Reclamă

Nu avem cum să intervenim noi niciodată în tradițiile unui popor. Eu am trăit acolo, printre ei, un an și jumătate. E modul lor de viață și nu-l schimbă nimeni! Sunt atât de trist, de ieri… n-am fost niciodată așa în viața mea!

Danie Pancu se apără, după ce a spus că respectă tradițiile din Cecenia

Am greșit-o aici, trebuia să spun că le respect dar nu sunt de acord. Nu vă dați seama cât de trist pot să fiu. Asta a fost, a fost o greșeală și s-a interpretat, poate că oamenii au dreptate! Chiar m-am simțit foarte bine acolo, credeți-mă! Mi-a plăcut spiritul lui Terek, intrau pe teren fără complexe în fața nimănui. M-am simțit OK din punct de vedere fotbalistic. Nici nu am cuvinte!

E posibil, da (n.r. – să-i fie afectată cariera din cauza acestor declarații). Dar cine mă cunoaște știe că nu sunt eu ăsta! Nici nu știu dacă scuzele sunt corecte, sunt cuvintele mele dar nu asta am vrut să spun. Am vrut să spun că știu foarte bine ce se întâmplă acolo, atât, nimic mai mult. Nu avem voie să ne amestecăm în viața unui popor.”, a spus Daniel Pancu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația lui Daniel Pancu care a stârnit revoltă

E născut lider (n.r. – despre Ramzan Kadîrov), e un luptător prin excelență și am o amintire foarte puternică legată de el. Înainte de o întâlnire cu Putin în Rusia, i-a întârziat avionul două ore și a venit căpitanul de echipă să mă ia cu mașina. Ramzan Kadîrov voia să stea cu mine alea două ore cât a întârziat Putin și să petrecem timpul împreună la masă. E cea mai mare formă de respect! Își dorea să mă vadă, ce gândesc și ce simt. Deci pot spune că am avut o relație excelentă și o am în continuare.

Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noştri au alte exemple în viaţă şi altă educaţie. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!”, a spus Daniel Pancu, pentru fanatik.ro.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și