Închide meniul

Război în Ucraina | „E un genocid! Atacă civili!” Garry Gasparov face acuzaţii cutremurătoare la adresa lui Vladimir Putin: „Asta vrea. O va distruge şi are resurse!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 17:12

Reclamă
Război în Ucraina | „E un genocid! Atacă civili! Garry Gasparov face acuzaţii cutremurătoare la adresa lui Vladimir Putin: „Asta vrea. O va distruge şi are resurse!

Vladimir Putin a declanşat războiul în Ucraina

Getty Images

Garry Gasparov este un opozant al preşedintelui Valdimir Putin şi a cerut marilor puteri să impună cele mai dure sancţiuni, după ce liderul de la Kremlin a decis să invadeze Ucraina. Marele campion la şah se întreabă ce s-a întâmplat la întâlnirea de anul trecut, dintre Joe Biden şi Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă se impuneau o parte din sancțiuni acum 6 luni, războiul ar fi fost evitat. Asta e cu adevărat tragic. Dacă se trimiteau arme către Ucraina și Putin era sancționat, ar fi fost un mesaj clar. Din păcate, nu s-a făcut.

Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie? De ce americanii nu l-au convins pe Putin că un război l-ar fi costat scump? Din păcate, Europa este în fața Statelor Unite în ceea ce privește sancțiunile. Europa face mai multe. Germania conduce, iar alte țări îi urmează exemplu. Mă așteptam ca Statele Unite să facă mai multe.

Ceea ce trăim acum e un genocid. Putin a eșuat în a prelua controlul Ucrainei în 2-3 zile, iar acum atacă civilii în mod intenționat. Este o campanie a terorii și se intensifica. Întrebarea pentru Statele Unite și europeni este: Sunteți dispuși doar să priviți? Sunteți gata să acceptați că sute de mii de ucraineni vor muri?

Asta vrea Putin. Nu poate câștiga războiul, nu poate ocupa țara, așa că o va distruge. Și, din păcate, are resurse”, a transmis Garry Kasparov pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război în Ucraina | Garry Kasparov, atac violent la adresa lui Vladimir Putin

Garry Kasparov (58 de ani) a avut o nouă reacție categorică la adresa lui Vladmir Putin, cel care a declanșat războiul teribil din Ucraina. Fostul campion mondial la șah a cerut măsuri urgente pentru a fi opriți militarii ruși.

Dezident al regimului lui Putin, Ksparov anunță că președintele Rusiei este autorul unui adevărat genocid și că vrea să își ducă planul la capăt indiferent câte victime se vor înregistra. „Războiul lui Putin în Ucraina a intrat în următoarea etapă, cea de distrugere și ucidere a civililor. Face parte din Războiul Mondial al lui Putin, un război cu lumea civilizată cu drepturi internaționale, democrații și orice amenințare la adresa puterii sale.

Trebuie să îl oprim pe Putin acum, dacă nu îl oprim să distrugă Ucraina și să comită acest genocid împotriva poporului ucrainean, va exista o dată viitoare și va fi în țările NATO, cu o amenințare nucleară fără precedent„, a declarat Garry Kasparov pe rețelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și