Închide meniul

„Să trimitem Rusia în epoca de piatră!”. Garry Kasparov, atac violent la adresa lui Vladimir Putin: „Nu îl mai numiți președinte, e dictator!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 11:35

„Să trimitem Rusia în epoca de piatră!. Garry Kasparov, atac violent la adresa lui Vladimir Putin: „Nu îl mai numiți președinte, e dictator!

Garry Kasparov, mesaj dur pentru Vladimir Putin

Profimediaimages

Dezident al regimului lui Putin, Ksparov anunță că președintele Rusiei este autorul unui adevărat genocid și că vrea să își ducă planul la capăt indiferent câte victime se vor înregistra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garry Kasparov: „Să trimitem Rusia în epoca de piatră. Vladimir Putin este un dictator!”

Războiul lui Putin în Ucraina a intrat în următoarea etapă, cea de distrugere și ucidere a civililor. Face parte din Războiul Mondial al lui Putin, un război cu lumea civilizată cu drepturi internaționale, democrații și orice amenințare la adresa puterii sale.

Trebuie să îl oprim pe Putin acum, dacă nu îl oprim să distrugă Ucraina și să comită acest genocid împotriva poporului ucrainean, va exista o dată viitoare și va fi în țările NATO, cu o amenințare nucleară fără precedent„, a declarat Garry Kasparov pe rețelele sociale.

Fostul mare jucător de tenis cere noi sancțiuni, care să îi convingă pe ruși să se revolte și să îl oprească pe Vladimir Putin.

Să trimitem Rusia în epoca de piatră, pentru a arăta că industria petrolului și a gazului, care sunt vitale pentru supraviețuirea regimului, nu pot funcționa fără ajutorul tehnologic al țărilor din vestul Europei.

Reclamă

Nu îl mai numiți pe Putin președinte! Este un dictator și nu merită o denumire democratică! Fiecare zi în care Ucraina rezistă ne oferă posibilitatea de a comunica această catastrofă oamenilor care îl pot opri cu adevărat pe Putin, poporul Rusiei, de la oligarhi la comandanți și protestatari„, a transmis Kasparov.

Gari Kasparov, care a fost implicat în politica din Rusia până în 2013, susține că războiul va deveni tot mai sângeros. Acesta susține că planul lui Putin este de a cuceri Kievul fără lua în calcul câte persoane își vor pierde viața.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Un antrenor de la Șahtior Donețk, ucis în timpul războiului

O nouă veste tragică pentru sportul mondial. Unul dintre antrenorii de la Șahtior Donețk și-a pierdut viața în timpul războiului. Anunțul a fost făcut chiar de conducătorii clubului.

Unul dintre angajații noștri a fost ucis. Era antrenor la echipele de copii„, a transmis Sehyi Palkin, cel care este CEO la Șahtior. „Și-a pierdut viața după ce a fost lovit de fragmentul unui glonț rusesc„, a precizat conducătorul echipei care a obținut cele mai importante succese cu Mircea Lucescu pe bancă.

Și doi fotbaliști ucraineni au murit, zilele trecute, în încercarea de a-și apăra țara. Vitalii Sapylo (21 de ani) și Dmytro Martynenko (25 de ani) au fost printre primele victime ale războiului.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și