Închide meniul

Război în Ucraina | „Cum te simţi? Eşti pe front?” Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Stakhovsky, ucraineanul care s-a dus să lupte la Kiev. Totul a fost postat pe reţelele de socializare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 18:32

Reclamă
Război în Ucraina | „Cum te simţi? Eşti pe front? Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Stakhovsky, ucraineanul care s-a dus să lupte la Kiev. Totul a fost postat pe reţelele de socializare

Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Sergiy Stakhovsky

Profimediaimages

Stakhovsky a publicat, pe reţelele de socializare, schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajele pe care Novak Djokovic i le-a trimis lui Sergiy Stakhovsky

Stako, cum te simți, omule? Ești pe front? Sunt cu gândul la tine… Sper ca totul să se liniștească rapid. Te rog, spune-mi care e cea mai bună adresă unde pot trimite ajutoare. Financiar sau orice va fi nevoie”, a fost mesajul transmis de Novak Djokovic.

Nole, mulțumesc mult. Sunt pe teren. Kievul e destul de liniștit”, i-a răspuns Stakhovsky.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sergiy Stakhovsky/Стаховський (@stako_s)

Război în Ucraina | Ce reprezintă litera Z de pe tancurile rusești

Sursa citată susține și că fosta mare campioană a gimnasticii, Svetlana Khorkina, este cea care promovează puternic acest simbol al invaziei Rusiei în Ucraina. ”Să nu ne fie teamă să recunoaștem că suntem ruși. Hai să distribuim asta”, e mesajul acesteia.

Reclamă

Recent, conform observatornews.ro, ministerul Apărării al Federației ruse a publicat pe canalele oficiale de Twitter și Instagram fotografii cu vehicule militare care iau parte la invazia Ucrainei și a explicat ce înseamnă litera Z de pe echipamentul militar rusesc. Astfel, litera „Z” înseamnă apelul „Pentru victorie”.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război în Ucraina | Mesajul lui Zelenski

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a adresat din nou cetăţenilor, într-un mesaj postat pe Facebook, în care le cere să continue rezistenţa şi să lupte, ori de câte ori au oportunitatea. Zelenski vorbeşte despre ocupaţia ”temporară” a unor oraşe şi le cere oamenilor să nu se lase înfrânţi si să iasă în ofensivă.

Preşedintele a apreciat ”fiecare soldat din linia de apărare, fiecare doctor care salvează vieţi, fiecare pompier care stinge incendii, fiecare antreprenor care continuă să muncească, zeci şi zeci de alţi profesionişti, milioane de oameni care au devenit un întreg, programatori care s-au alăturat trupelor de informaţii, fiecare om care s-a alăturat bătăliei, fiecare învăţătoare care nu a abandonat copiii, poliţiştii, funcţionarii publici”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și