Închide meniul

Război în Ucraina | „Cum te simţi? Eşti pe front?” Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Stakhovsky, ucraineanul care s-a dus să lupte la Kiev. Totul a fost postat pe reţelele de socializare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 18:32

Război în Ucraina | „Cum te simţi? Eşti pe front? Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Stakhovsky, ucraineanul care s-a dus să lupte la Kiev. Totul a fost postat pe reţelele de socializare

Novak Djokovic, mesaje impresionante pentru Sergiy Stakhovsky

Profimediaimages

Stakhovsky a publicat, pe reţelele de socializare, schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajele pe care Novak Djokovic i le-a trimis lui Sergiy Stakhovsky

Stako, cum te simți, omule? Ești pe front? Sunt cu gândul la tine… Sper ca totul să se liniștească rapid. Te rog, spune-mi care e cea mai bună adresă unde pot trimite ajutoare. Financiar sau orice va fi nevoie”, a fost mesajul transmis de Novak Djokovic.

Nole, mulțumesc mult. Sunt pe teren. Kievul e destul de liniștit”, i-a răspuns Stakhovsky.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sergiy Stakhovsky/Стаховський (@stako_s)

Război în Ucraina | Ce reprezintă litera Z de pe tancurile rusești

Sursa citată susține și că fosta mare campioană a gimnasticii, Svetlana Khorkina, este cea care promovează puternic acest simbol al invaziei Rusiei în Ucraina. ”Să nu ne fie teamă să recunoaștem că suntem ruși. Hai să distribuim asta”, e mesajul acesteia.

Reclamă

Recent, conform observatornews.ro, ministerul Apărării al Federației ruse a publicat pe canalele oficiale de Twitter și Instagram fotografii cu vehicule militare care iau parte la invazia Ucrainei și a explicat ce înseamnă litera Z de pe echipamentul militar rusesc. Astfel, litera „Z” înseamnă apelul „Pentru victorie”.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război în Ucraina | Mesajul lui Zelenski

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a adresat din nou cetăţenilor, într-un mesaj postat pe Facebook, în care le cere să continue rezistenţa şi să lupte, ori de câte ori au oportunitatea. Zelenski vorbeşte despre ocupaţia ”temporară” a unor oraşe şi le cere oamenilor să nu se lase înfrânţi si să iasă în ofensivă.

Preşedintele a apreciat ”fiecare soldat din linia de apărare, fiecare doctor care salvează vieţi, fiecare pompier care stinge incendii, fiecare antreprenor care continuă să muncească, zeci şi zeci de alţi profesionişti, milioane de oameni care au devenit un întreg, programatori care s-au alăturat trupelor de informaţii, fiecare om care s-a alăturat bătăliei, fiecare învăţătoare care nu a abandonat copiii, poliţiştii, funcţionarii publici”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări
  • Sergiy Stakhovsky luptă pe front
  • Mesaje impresionante trimise de Djokovic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și