Închide meniul

Andriy Shevchenko cere ajutor pentru Ucraina, cu lacrimi în ochi: „Nu pot să mă uit la ceea ce se întâmplă cu ţara mea fără a plânge”

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2022, 12:42

Reclamă
Andriy Shevchenko cere ajutor pentru Ucraina, cu lacrimi în ochi: „Nu pot să mă uit la ceea ce se întâmplă cu ţara mea fără a plânge

Andriy Shevchenko cere ajutor pentru Ucraina, cu lacrimi în ochi

Getty Images

„Vă rog: Deschideţi-vă inimile pentru poporul meu, pentru femeile, copiii, vârstnicii care au nevoie de ajutorul vostru… Făceţi-i să simtă ceea ce m-aţi făcut pe mine să simt”, a spus, cu lacrimi în ochi, fostul selecţioner al Ucrainei, în vârstă de 45 de ani, care a vorbit de la Londra într-o emisiune a RAI, postul public italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Andriy Shevchenko, ci lacrimi în ochi

„Mama mea, sora mea şi alţi membri ai familiei mele sunt încă în Ucraina, vorbesc cu ei în fiecare zi. A fost alegerea lor să rămână. Nu pot să mă uit la ceea ce se întâmplă cu ţara mea fără a plânge. Ei îmi spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în Ucraina, oraşe bombardate, copii şi vârstnici ucişi. Trebuie să încercăm să convingem Rusia să oprească focul, să găsim o soluţie diplomatică şi să oprim acest război”, a mai spus el.

Selecţionerul Ucrainei din 2016 până în 2021 a participat la acest program pentru a promova o iniţiativă de strângere de fonduri a Crucii Roşii italiene, în cadrul eforturilor umanitare destinate Ucrainei.

Shevchenko este o legendă a echipei AC Milan, pentru care a înscris 170 de goluri şi alături de care a câştigat un titlu în Italia şi Liga Campionilor, în 2003.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război în Ucraina | Nouă morţi, cinci civili şi patru militari, în bombardarea aeroportului de la Viniţia

Nouă persoane au fost ucise duminică, într-un bombardament al armatei ruse al aeroportului Viniţia, situat la aproximativ 200 de kilometri sud-vest de Kiev, anunţă luni salvatori ucraineni, relatează AFP.

Reclamă

”Luni, la ora (locală) 8.00 (şi ora României), 15 persoane persoane au fost scosee dintre dărâmmături, între care nouă persoane moarte: cinci civili şi patru militari”, anunţă pe Telegram salvatorii.

Mesajul superb al lui Cosmin Contra pentru prietenul Andriy Shevchenko

Războiul izbucnit între Rusia și Ucraina are consecințe și asupra sportului. Cosmin Contra i-a transmis un mesaj de solidaritate legendarului Andriy Shevchenko, fost mare fotbalist ucrainean

„Prietenul meu, Shevchenko. Tot sprijinul și încurajările din partea mea, pentru tine și Ucraina. FĂRĂ RĂZBOI!”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și