Închide meniul

„Mereu am fost mândru de ţara mea!” Andriy Shevchenko, mesaj puternic în faţa ameninţării invaziei trupelor ruseşti: „Glorie Ucrainei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2022, 16:34

Reclamă
„Mereu am fost mândru de ţara mea! Andriy Shevchenko, mesaj puternic în faţa ameninţării invaziei trupelor ruseşti: „Glorie Ucrainei!

Andriy Shevchenko, mesaj puternic

Profimedia

Andriy Shevchenko, fost câştigător al Balonului de Aur, le cere conaţionalilor său să nu cedeze şi să se unească pentru a păstra integritatea ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Shevchenko, mesaj puternic în faţa ameninţării invaziei trupelor ruseşti

Ucraina este tărâmul meu matern! Mereu am fost mândru de ţara mea! Noi am trecut prin multe momente dificile, dar în ultimii 30 de ani, am format o naţiune de cetăţeni sinceri, muncitori şi care iubesc libertatea!

Astăzi e un moment dificil pentru noi toţi, dar trebuie să rămânem uniţi. Glorie Ucrainei!”, a scris Andriy Shevchenko pe reţelele de socializare.

Strigătul de disperare al lui Vitali Klitschko, după ameninţarea intrării trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei

Vitali Klitschko (50 de ani) a recurs la un strigăt de disperare, în urma ultimelor informații cu privire la intrarea trupelor rusește în regiunile separatiste Luhansk și Donețk. Klitschko trage un semnal de alarmă uriaș către partenerii Ucrainei, în contextul “sancționării agresorului”.

“În Doneţk şi Luhansk au fost trimise o mulțime de trupe rusești toată noaptea. Imediat după discursul lui Putin și-au făcut apariția mai multe trupe care se autointitulează ‘trupe de menţinere a păcii’. Prin urmare, partenerii Ucrainei trebuie să impună imediat un pachet complet de sancţiuni împotriva agresorului, pachet agreat de UE şi NATO. Mulţumim acelor ţări ai căror lideri şi-au declarat deja disponibilitatea de a aplica sancţiuni.

Reclamă

Nu este timp pentru discuţii. Această ocupaţie și vărsare de sânge, precum și provocările, ambiţiile şi minciunile trebuie să fie oprite. Pentru că poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina.”, a fost anunțul făcut de Vitali Klitschko, pe contul de Twitter.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat intrarea trupelor sale militare în republicile separatiste Luhansk și Donețk, regiuni pe care le-a recunoscut drept independente. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și