Închide meniul

Război în Ucraina | New York Times anunţă perioada de transferuri de urgenţă pentru jucătorii din Rusia! Condiţia pusă de FIFA

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2022, 15:49

Reclamă
Război în Ucraina | New York Times anunţă perioada de transferuri de urgenţă pentru jucătorii din Rusia! Condiţia pusă de FIFA

New York Times anunţă perioada de transferuri de urgenţă pentru jucătorii din Rusia!

Profimedia Images

Astfel, cei peste 100 de fotbalişti stranieri pot pleca la alte cluburi, cu ajutorul unei perioa de mercato de urgenţă. Totuşi, aceste transferuri ar fi temporare, ei fiind obligaţi să revină la echipele din Rusia, pe 30 iunie, susţine New York Times.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Stranierii pot pleca din Rusia! Perioadă de transferuri de urgenţă anunţată de FIFA

FIFPro, cea mai mare organizaţie a jucătorilor, a cerut FIFA ca fotbaliştii să poată părăsi permanent Rusia. Regulile din Rusia nu permit echipelor să aibă decât maximum opt jucători străini. De exemplu, campioana Zenit are cinci brazilieni, un columbian, un croat şi un kazah.

Pe de altă parte, Krasnodar a anunţat săptămâna trecută că jucătorii şi antrenorii îşi pot suspenda contractele. Daniel Farke a decis, astfel, să plece după numai două luni petrecute la club. Totuşi, fotbaliştii au ales să stea şi au evoluat în etapa din weekendul trecut.

Război în Ucraina | UEFA şi FIFA au decis ca jucătorii şi antrenorii străini din Ucraina să poată semna cu orice echipă până în vară

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a dezvăluit că antrenorii şi jucătorii străini din Ucraina pot semna cu orice echipă până în vară. Decizia a fost luat-o într-o şedinţă comună de FIFA, UEFA și FIFPro.

„Contractele jucătorilor din Ucraina se suspendă până în vară și pot semna oriunde. Asta e valabilă doar pentru jucătorii străini și antreorii străini. Din vară, ei revin la contractele pe care le au cu echipele din Ucraina”, a spus Emilian Hulubei la digisport.ro.

Reclamă

Întrebat dacă e tentat să meargă la o echipă din Liga 1 până în vară, Mircea Lucescu a evitat un elegant un răspuns ferm. „Haideţi că nu îmi arde acum. Eu sper să le vină mintea la cap celor are au adus aceste ţări în această situaţie”, a spus şi Mircea Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și