Închide meniul

Gigi Becali, luat peste picior după ce a declarat că Octavian Popescu va fi mai bun decât Gică Hagi: „Mai avem să spunem că îl va depăși pe Jurgen Klopp ca manager al FCSB!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2022, 16:23

Reclamă
Gigi Becali, luat peste picior după ce a declarat că Octavian Popescu va fi mai bun decât Gică Hagi: „Mai avem să spunem că îl va depăși pe Jurgen Klopp ca manager al FCSB!

Gigi Becali îl vrea pe Tavi Popescu titular la echipa națională

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, luat peste picior după ce a declarat că Octavian Popescu îl va depăşi pe Gică Hagi

Valeriu Răchită i-a amintit lui Gigi Becali că a mizat şi în trecut pe alţi jucători, care au dezamăgit între timp. Acesta i-a transmis mesajul patronului FCSB la scurt timp după ce latifundiarul din Pipera a declarat că Octavian Popescu îl va depăşi pe Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La FCSB a fost cel mai bun fundaș stânga din istorie – Panțîru. Cel mai bun mijlocaș din fotbalul românesc – Șut. Florinel Coman, peste Mbappe. Acum am ajuns și la Octavian Popescu peste Hagi. Mai avem să spunem că Gigi Becali îl va depăși pe Jurgen Klopp ca manager al clubului FCSB”, a declarat Valeriu Răchită la ProX.

Gigi Becali e ferm convins că Octavian Popescu îl va depăşi pe Gică Hagi

Gigi Becali l-a elogiat într-un mod incredibil pe Octavian Popescu, după ce puştiul FCSB-ului a adus victoria contra lui FC Voluntari, scor 1-0, la ultima fază a meciului, cu un gol fabulos.

Patronul FCSB l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar. Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și