Închide meniul

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Asemenea gol? M-am culcat şi vorbeam singur!”. Ce i-a spus patronul soţiei sale, după golul fabulos marcat de „perla” FCSB-ului

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2022, 11:47

Reclamă
Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Asemenea gol? M-am culcat şi vorbeam singur!. Ce i-a spus patronul soţiei sale, după golul fabulos marcat de „perla FCSB-ului

Gigi Becali, patronul FCSB

Hepta

Gigi Becali l-a elogiat într-un mod incredibil pe Octavian Popescu, după ce puştiul FCSB-ului a adus victoria contra lui FC Voluntari, scor 1-0, la ultima fază a meciului, cu un gol fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Cel mai mare fotbalist român din istorie! Să mă ierte Hagi! Ce Dobrin, ce Balaci?”

Gigi Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Ce i-a spus Gigi Becali soției sale după golul fabulos marcat de Octavian Popescu

Gigi Becali a spus că golul lui Octavian Popescu, de aseară, a fost cel pe care l-a trăit cel mai intens. Patronul FCSB a dezvăluit și ce i-a spus soției sale, după reușita fantastică a atacantului de 19 ani.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt de 20 de ani în fotbal, dar un singur gol mi-a rămas în minte până acum. Golul primit de noi de la Ludogorets, în ultimul minut. Dar a fost mai intens golul lui Octavian Popescu. M-am culcat și vorbeam singur. Asemenea gol? I-am zis soției: „Aşa gol?”. S-a minunat şi ea.”, a mai declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu din play-off

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile.

Ultimul gol l-a reușit în poarta lui FC Voluntari și a adus victoria în minutul 90+4.

Reclamă

”E foarte important. Nu mai speram. Am prins curaj, am început foarte bine anul. E bine că marchez foarte frumos. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus. Trebuie să trag echipa după mine”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:35

Gigi Becali e convins că România va fi în optimi la EURO 2024: „Suntem calificaţi”! Ce a spus despre meciul cu Slovacia

13:29

Bernadette Szocs şi alte 3 românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024 (AntenaPLAY, 2-7 iulie)

13:22

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Barcelona e ACUM în AntenaPLAY! Victor Martins s-a impus în cursa de sprint

13:11

EXCLUSIVDecizia luată de Edi Iordănescu după ce România a fost învinsă cu 2-0 de Belgia la EURO 2024!

13:10

„Vă asigur!” Edi Iordănescu, mesaj pentru suporterii României, după înfrângerea cu Belgia: „Capătul nu e aici”

12:48

Florin Niţă, asaltat de oferte după meciurile naţionalei de la EURO 2024! Marius Şumudică: „Săptămâna asta semnează”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și