Închide meniul
VIDEO

”Nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!” Toto Dumitrescu, cu cărțile pe față despre relația cu Ilie Dumitrescu! ”Și acum simt presiunea numelui!” A fost coleg de școală cu Ianis Hagi

Silviu Corneanu Publicat: 10 martie 2022, 13:52

Reclamă
”Nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!” Toto Dumitrescu, cu cărțile pe față despre relația cu Ilie Dumitrescu! ”Și acum simt presiunea numelui!” A fost coleg de școală cu Ianis Hagi

Toto Dumitrescu a vorbit despre relația cu Ilie Dumitrescu

Toto Dumitrescu susține că Ilie Dumitrescu nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal. ”Mister” îi spunea mereu să învețe. Dumitrescu jr. a fost coleg de școală cu băiatul lui Gică Hagi, Ianis. Cei doi jucau fotbal în curtea școlii: ”Ianis era cel mai bun, eu eram praf!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De obicei, părinții dau copiii la sport! Eu am avut un exemplu în casă, dar nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal. Mi-a zis să învăț, să îmi văd de școală. El susține că fotbalul și performanța necesită sacrificii. Nu prea am fost pe stadion. Am făcut înot și baschet. Sică s-a dus el către fotbal. Eu nu am simțit o conexiune specială.

Și acum simt presiunea numelui de Dumitrescu. La înot eram bun. La școală, mă băgau și pe mine la fotbal. Eu am fost în școală cu Ianis Hagi, era cel mai bun din curtea școlii, la propriu. Era Ianis și restul lumii. La mine era cap de linie. Eu îi spuneam tatălui că joc și eu bine, dar eu eram praf. Nu m-a încurajat niciodată să fac fotbal”, a dezvăluit Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Ilie Dumitrescu, genial când l-a văzut pe Toto Dumitrescu la fotbal

Chiar dacă nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal, Ilie Dumitrescu l-a dus o dată pe fiul său cel mic la Sportul Studențesc. În momentul în care l-a văzut pe teren, fostul internațional a avut o replică genială. ”Mai bine te faci copil de mingi”, i-a transmis ”Mister”.

M-a dat o dată la Sportul Studențesc, dar a văzut că nu sunt ce trebuie și mi-a zis: ”Băi, băiete, poți să te faci copil de mingi! :)” Nu mi-a povestit foarte multe din cariera lui. Știu că a lipsit la finala Ligii Campionilor, dar am aflat eu după, nu că mi-a povestit el.

Reclamă

Nu povestește, nu se laudă cu cariera lui. Este un om modest, un om muncitor. Eu sunt convins că el are un regret mare, și-l poartă cu el și acum. Dar nu am discutat niciodată cu el despre asta”, a mai spus Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și