Închide meniul
VIDEO

”Nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!” Toto Dumitrescu, cu cărțile pe față despre relația cu Ilie Dumitrescu! ”Și acum simt presiunea numelui!” A fost coleg de școală cu Ianis Hagi

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 martie 2022, 13:52

”Nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!” Toto Dumitrescu, cu cărțile pe față despre relația cu Ilie Dumitrescu! ”Și acum simt presiunea numelui!” A fost coleg de școală cu Ianis Hagi

Toto Dumitrescu a vorbit despre relația cu Ilie Dumitrescu

Toto Dumitrescu susține că Ilie Dumitrescu nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal. ”Mister” îi spunea mereu să învețe. Dumitrescu jr. a fost coleg de școală cu băiatul lui Gică Hagi, Ianis. Cei doi jucau fotbal în curtea școlii: ”Ianis era cel mai bun, eu eram praf!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De obicei, părinții dau copiii la sport! Eu am avut un exemplu în casă, dar nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal. Mi-a zis să învăț, să îmi văd de școală. El susține că fotbalul și performanța necesită sacrificii. Nu prea am fost pe stadion. Am făcut înot și baschet. Sică s-a dus el către fotbal. Eu nu am simțit o conexiune specială.

Și acum simt presiunea numelui de Dumitrescu. La înot eram bun. La școală, mă băgau și pe mine la fotbal. Eu am fost în școală cu Ianis Hagi, era cel mai bun din curtea școlii, la propriu. Era Ianis și restul lumii. La mine era cap de linie. Eu îi spuneam tatălui că joc și eu bine, dar eu eram praf. Nu m-a încurajat niciodată să fac fotbal”, a dezvăluit Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Ilie Dumitrescu, genial când l-a văzut pe Toto Dumitrescu la fotbal

Chiar dacă nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal, Ilie Dumitrescu l-a dus o dată pe fiul său cel mic la Sportul Studențesc. În momentul în care l-a văzut pe teren, fostul internațional a avut o replică genială. ”Mai bine te faci copil de mingi”, i-a transmis ”Mister”.

M-a dat o dată la Sportul Studențesc, dar a văzut că nu sunt ce trebuie și mi-a zis: ”Băi, băiete, poți să te faci copil de mingi! :)” Nu mi-a povestit foarte multe din cariera lui. Știu că a lipsit la finala Ligii Campionilor, dar am aflat eu după, nu că mi-a povestit el.

Reclamă

Nu povestește, nu se laudă cu cariera lui. Este un om modest, un om muncitor. Eu sunt convins că el are un regret mare, și-l poartă cu el și acum. Dar nu am discutat niciodată cu el despre asta”, a mai spus Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și