Închide meniul

Iuliu Mureşan l-a ironizat din nou pe Mircea Rednic: „Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât ale lui!” + Administratorul special al lui Dinamo a anunţat când îşi dă demisia

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2022, 19:15

Reclamă
Iuliu Mureşan l-a ironizat din nou pe Mircea Rednic: „Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât ale lui! + Administratorul special al lui Dinamo a anunţat când îşi dă demisia

Iuliu Mureşan este administratorul special de la Dinamo

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Iuliu Mureşan l-a ironizat din nou pe Mircea Rednic

”Nu vreau să intru în polemică cu Mircea Rednic. După părerea mea, transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât cele făcute de Mircea Rednic. Eu l-am adus pe Torje, pe Cosmin Matei și așa mai departe. Dacă Mircea Rednic spune că i-a adus Filip, e părerea lui. Am adus jucători cu salarii mici. Nu a sărit nimeni calul. Dacă Filip a luat comision, asta nu știu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toți antrenorii au fost schimbați din cauza rezultatelor. Rednic poate să cumpere clubul și acum. Trebuie platită toată suma de la masa credală. Trebuie să aibă buget de asigurare pentru următorii ani pentru că asta cere insolvența. Sunt milioane bune, dar poate cumpăra clubul și acum”, a declarat Iuliu Mureşan pentru digisport.ro.

Iuliu Mureşan a anunţat când îşi dă demisia de la Dinamo

Iuliu Mureşan a vorbit şi despre viitorul său după ce s-a vehiculat că şi-ar fi dat demisia de la Dinamo. Oficialul roş-albilor a spus că nu a plecat de la Dinamo, dar o va face la finalul sezonului.

„Și eu sunt vinovat pentru lipsa rezultatelor de la Dinamo. Am vrut să plec, chiar și recent, dar mă împiedică un lucru. Eu nu pot să-mi deleg semnătura. Am vrut să-mi dau demisia, dar dura ceva timp. Așa că sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ obținerea licenței.

În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului. Dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Suntem în regulă. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec”, a declarat Mureșan pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și