Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Gianluigi Donnarumma, marcat de gafa uriașă comisă pe Santiago Bernabeu. „A fost o lovitură grea! Ultimele două zile nu au fost uşoare”

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 16:27

Reclamă
Real Madrid – PSG 3-1 | Gianluigi Donnarumma, marcat de gafa uriașă comisă pe Santiago Bernabeu. „A fost o lovitură grea! Ultimele două zile nu au fost uşoare

Donnarumma a gafat incredibil în PSG - Olympique Marseille

Profimedia

Real Madrid – PSG 3-1 | Gialuigi Donnarumma, prima reacție după eliminarea din UEFA Champions League

„Eliminarea din Liga Campionilor a fost o lovitură grea. Ultimele două zile nu au fost uşoare, dar tocmai aceste momente ne fac mai puternici. Acum trebuie să ne gândim la prezent, să câştigăm Ligue 1, să dăm totul, aşa cum am făcut întotdeauna pentru acest tricou, pentru acest club şi pentru suporterii noştri. Începem din nou, toţi împreună! Hai Paris”, a scris Donnarumma, pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99)

La meciul de Santiago Bernabeu, Gianluigi Donnarumma a trimis greşit o minge la Vinicius Jr, iar acesta a pasat în centrul careului, de unde Karim Benzem a înscris. Real s-a impus în cele din urmă cu 3-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Donnarumma joacă pentru PSG din 2021, când a venit liber de contract de la AC Milan. Vara trecută, portarul a câștigat EURO 2020 cu naționala Italiei, fiind desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Ce i-a scris Gianluigi Donnarumma lui Neymar, după ce spaniolii au anunţat că s-au aflat aproape de bătaie

Presa din Spania a anunțat că Neymar și Gianluigi Donnarumma s-au aflat la un pas de bătaie, la finalul partidei dintre Real Madrid și PSG, reproșându-şi greşelile comise la primele două goluri încasate de parizieni.

Reclamă
Reclamă

Neymar a dezmințit zvonurile respective. Brazilianul a postat pe contul de Instagram conversația pe care a avut-o cu portarul italian. Alături de captura cu mesajele schimbate, Neymar a atașat titlul știrii din Spania, care anunța posibilul conflict dintre cei doi.

„Salut, Ney. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat ieri, știrea asta este inacceptabilă”, i-a scris Donnarumma lui Neymar, după ce i-a trimis știrea despre presupusul scandal din vestiarul lui PSG.

„Prietene! Stai liniștit! Astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal (n.r. – despre greşeala de la primul gol încasat de PSG). Suntem o echipă și suntem alături de tine. Încă ești foarte tânăr și vei câștiga multe. Ridică-te, trebuie să mergem înainte. Te îmbrățișez!”, a răspuns Neymar.

Reclamă

Ulterior, Neymar a mai postat un mesaj referitor la informațiile din presa iberică:

„Urăsc să vin și să vorbesc despre știri. Dar articolul ăla este o minciună. Nu a existat vreo bătaie în vestiar! Jurnaliști incompetenți care vreţi să vă daţi mari, încercați data viitoare!”, a mai scris Neymar, pe contul de Instagram.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:00

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kyros Vassaras a publicat analiza CCA de la FCSB – Petrolul 1-1: „E sfidare!”

19:55

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK (22:00) în Europa League! Man United începe şi ea parcursul european. Primele meciuri se joacă ACUM

19:51

Kyros Vassaras a dat verdictul în privinţa golului marcat de Petrolul cu FCSB în prelungiri! Cum a explicat decizia arbitrului

19:14

VideoCum arată gazonul de pe Arena Națională, înainte de FCSB – RFS! Imagini de pe cel mai mare stadion al țării

19:10

Helmut Duckadam a transmis un avertisment în legătură cu Ştefan Târnovanu şi l-a contrazis pe Gigi Becali! Reacţia lui Prunea

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și