Închide meniul

„Se exagerează!” Helmut Duckadam i-a distrus visul lui Gigi Becali. Octavian Popescu, făcut praf. „Nu-l putem compara cu Hagi și Mutu!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 20:27

Reclamă
„Se exagerează! Helmut Duckadam i-a distrus visul lui Gigi Becali. Octavian Popescu, făcut praf. „Nu-l putem compara cu Hagi și Mutu!

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Când începem să-l comparăm cu Neymar, trebuie să fim mândri că suntem contemporani cu el… se exagerează. Are vreun titlu de campion?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam i-a distrus visul lui Gigi Becali. Octavian Popescu, făcut praf

Ce goluri a marcat, cu cine a marcat, cu Voluntari. Senzațional de frumos, dar nu e cu Manchester City sau Real Madrid. A jucat la națională? Haideți că exagerăm prea mult, nu putem compara pe Tavi Popescu cu Hagi, Popescu, Chivu, Mutu”, a spus Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Octavian Popescu a reuşit 7 goluri şi 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. Cota lui este într-o continuă creştere şi a ajuns la 1.9 milioane de euro. Jucătorul lui Gigi Becali a fost decisiv pentru FCSB şi în ultima etapă a sezonului, când a înscris golul victoriei cu FC Voluntari în minutul 90+4.

Octavian Popescu va fi convocat de Edi Iordănescu la naţionala României

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre fotbaliştii din campionatul României care nu va lipsi din lotul lui Edi Iordănescu, anunţă fanatik.ro. Puştiul minune a fost antrenat de Edi Iordănescu la vicecampioana României şi va fi „pariul” noului selecţioner.

Va putea debuta la prima reprezentativă alături de un alt jucător de mare perspectivă. Este vorba de Radu Drăguşin (20 de ani), fundaşul care a impresionat în ultimele luni, după ce a fost împrumutat de Juventus la Salernitana.

Reclamă

Cei doi sunt aşteptaţi să îşi facă apariţia pe stadionul „Steaua”, în meciul care va consemna debutul lui Edi Iordănescu la reprezentativa tricoloră. România se va duela cu Grecia pe 25 martie, iar patru zile mai târziu îşi va încerca forţele cu Israel, la Netanya. Şi Andrei Vlad este aşteptat să fie convocat, aşa cum a anunţat în exclusivitate as.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și