Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia luată de Edi Iordănescu, după ce Andrei Vlad a fost tras pe „linie moartă” la FCSB! Ce a hotărât selecționerul

Reclamă

Publicat: 11 martie 2022, 8:23

Decizia luată de Edi Iordănescu, după ce Andrei Vlad a fost tras pe „linie moartă la FCSB! Ce a hotărât selecționerul

Edi Iordănescu s-a hotărât în privinţa lui Andrei Vlad

Profimediaimages

Goalkeeper-ul de la FCSB a fost tras pe linie moartă de către Gigi Becali. Andrei Vlad a făcut câteva gafe, în ultimele jocuri, dar selecționerul are încredere în el. În acest moment, Edi Iordănescu se confruntă cu o criză de portari la echipa națională. Florin Niță nu evoluează, Andrei Radu nu prinde echipa la Inter, Andrei Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB, astfel că selecționerul se află într-o postură dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu e hotărât să-l aducă la echipa națională pe Andrei Vlad pentru că l-a avut sub comanda sa și știe ce poate. De asemenea, selecționerul vrea să îi dea încredere tânărului portar și să poată discuta cu el. Totuși, dacă acesta nu va începe să apere, din nou la FCSB, sau să își găsească o echipă unde să evolueze, va fi greu să mai intre în planurile selecționerului.

Postul de portar, marea problemă de la echipa națională

În aceeași situație se află și Florin Niță. Pentru moment, din informațiile AS.ro, goalkeeper-ul de la Sparta Praga va rămâne numărul 1 la națională, cel puțin în meciurile de la sfârșitul acestei luni. Pentru a rămâne în vizorul selecționerului, Niță va trebui să își găsească o echipă unde să apere. La fel este și situația lui Andrei Radu.

Vor fi jucători care traversează perioade mai proaste și pe care o să-i regăsiți în lot pentru a-i ajuta. Nu mi-aș dori să cădem în greșeala de a avea jucători care sunt la cluburi importante și stau acolo, în zona lor de confort. Automat, trebuie să fii conștient că ieși din circuitul naționalei„, a anunțat Edi Iordănescu, într-un interviu pentru AntenaSport, în urmă cu câteva săptămâni.

Gigi Becali nu mai are încredere în Andrei Vlad: „Mi-e frică, face niște gafe!”

Gigi Becali l-a scos din lotul lui FCSB pe Vlad și spune că va fi foarte greu să redevină titular. Patronul clubului din Berceni a explicat de ce consideră că Ştefan Târnovanu oferă mai multă siguranţă decât Andrei Vlad.

Reclamă

E greu să te mai întorci în echipă. Mi-e frică, face niște gafe… Mai ales acum, pe final (n.r. – în play-off), e greu. Şi plus de asta, la Târnovanu văd joc de picior mai bun.

Vlad are o ezitare. Vrea să paseze, nu mai pasează. Se face că o prinde cu o mână și o prinde cu cealaltă mână că nu i-a convenit unde să dea. Dar la Târnovanu am văzut, vine mingea la el și o dă imediat. Târnovanu e mai implicat și mai înfricoșător pentru adversari. E şi mai înalt”, a spus, zilele trecute, Gigi Becali.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și