Închide meniul

România – Georgia 23-26. Înfrângere dramatică pentru „Stejari”! Riscă să rateze Cupa Mondială

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 20:32

Reclamă
România – Georgia 23-26. Înfrângere dramatică pentru „Stejari! Riscă să rateze Cupa Mondială

România - Georgia 23-26

Hepta

În primele trei meciuri din Rugby Europe Championship, România a învins Rusia, scor 34-25, şi Portugalia, scor 37-27, şi a pierdut în faţa Spaniei, scor 21-38.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Georgia 23-26. Înfrângere dramatică pentru „Stejari”

Pentru Stejari urmează partida din deplasare cu Ţările de Jos, în 19 martie, la ora 14.15. Dacă Portugalia bate Spania, iar Spania învinge Georgia, România va termina pe 4 grupa de calificare, ratând și barajul pentru Cupa Mondială.

„E greu de digerat înfrângerea. Eu zic că a fost un meci bun din partea noastră, dar micile detalii au făcut diferența. Au câștigat, e normal să se bucure. Îi felicit pe băieți, cred că am făcut un meci bun. Nu am de ce să-i trag de ureche, trebuie să clarificăm aceste greșeli. Trebuie să muncim din greu. Dacă clarificăm aceste mici erori, o să creștem ca echipă. Le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și că au venit pe vremea asta. Eu cred în mine, cred îm grup, sperăm ducem echipa României la Mondial”, a spus Mihai Macovei, căpitanul României, la finalul partidei.

Alin Petrache: „Comparația cu Georgia nu există!”

Președintele FR Rugby, Alin Petrache, e mândru de prestația „Stejarilor”, chiar dacă România a pierdut meciul cu Georgia.

„Ne-a lipsit puțină șasă. Am jucat împotriva unei naționale extrem de puternice. Mai avem un meci. Vom merge într-un turneu greu. Mă doare sufletul, azi puteam să avem victoria. Rămânem fără bugete, o să fie greu. Putem juca în continuare. Suntem și noi oameni și avem nevoie de încurajări. A fost o atmosferă superbă. Comparația Georgiei cu noi nu există. Nu vreau să mă gândesc ca România să lipsească”, a spus și Alin Petrache, la finalul partidei.

Reclamă

Clasamentul grupei României

Sursa: Flashcore

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și