Închide meniul

România – Georgia 23-26. Înfrângere dramatică pentru „Stejari”! Riscă să rateze Cupa Mondială

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 20:32

România – Georgia 23-26. Înfrângere dramatică pentru „Stejari! Riscă să rateze Cupa Mondială

România - Georgia 23-26

Hepta

În primele trei meciuri din Rugby Europe Championship, România a învins Rusia, scor 34-25, şi Portugalia, scor 37-27, şi a pierdut în faţa Spaniei, scor 21-38.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Georgia 23-26. Înfrângere dramatică pentru „Stejari”

Pentru Stejari urmează partida din deplasare cu Ţările de Jos, în 19 martie, la ora 14.15. Dacă Portugalia bate Spania, iar Spania învinge Georgia, România va termina pe 4 grupa de calificare, ratând și barajul pentru Cupa Mondială.

„E greu de digerat înfrângerea. Eu zic că a fost un meci bun din partea noastră, dar micile detalii au făcut diferența. Au câștigat, e normal să se bucure. Îi felicit pe băieți, cred că am făcut un meci bun. Nu am de ce să-i trag de ureche, trebuie să clarificăm aceste greșeli. Trebuie să muncim din greu. Dacă clarificăm aceste mici erori, o să creștem ca echipă. Le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și că au venit pe vremea asta. Eu cred în mine, cred îm grup, sperăm ducem echipa României la Mondial”, a spus Mihai Macovei, căpitanul României, la finalul partidei.

Alin Petrache: „Comparația cu Georgia nu există!”

Președintele FR Rugby, Alin Petrache, e mândru de prestația „Stejarilor”, chiar dacă România a pierdut meciul cu Georgia.

„Ne-a lipsit puțină șasă. Am jucat împotriva unei naționale extrem de puternice. Mai avem un meci. Vom merge într-un turneu greu. Mă doare sufletul, azi puteam să avem victoria. Rămânem fără bugete, o să fie greu. Putem juca în continuare. Suntem și noi oameni și avem nevoie de încurajări. A fost o atmosferă superbă. Comparația Georgiei cu noi nu există. Nu vreau să mă gândesc ca România să lipsească”, a spus și Alin Petrache, la finalul partidei.

Reclamă

Clasamentul grupei României

Sursa: Flashcore

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și