Închide meniul

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Jucătorii lui Hagi, atac dur la arbitraj: „Meciul a fost decis de arbitru! A venit peste mine şi m-a dat jos”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 23:24

Reclamă
FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Jucătorii lui Hagi, atac dur la arbitraj: „Meciul a fost decis de arbitru! A venit peste mine şi m-a dat jos

Robert Moldoveanu, reacţie după FCSB - Farul 2-0

Hepta

La finalul partidei, Robert Moldoveanu a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului, mai ales că a fost implicat într-o fază controversată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Robert Moldoveanu, critici pentru arbitraj

Am făcut un meci foarte bun, în mare parte. Din păcate, nu pot să îmi creez alibiuri, dar meciul a fost decis de arbitru. Nu ai cum să nu dai penalty acolo, să dai două galbene în 10 secunde. E inadmisibil. Am venit peste mine şi m-a dat jos. Dacă dădea penalty, era altfel meciul„, a spus Robert Moldoveanu, după FCSB – Farul Constanţa 2-0.

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Dussaut, eliminat pentru două faulturi comise în doar 8 secunde

Moment incredibil în minutul 78. Dussaut a fost eliminat pentru două faulturi consecutive făcute în doar 8 secunde. Lucian Rusandu i-a acordat cele două cartonaşe galbene şi, implicit, l-a eliminat, spre stupefacţia jucătorului lui Hagi. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu i-a acordat câte un galben pentru fiecare intervenţie.

FCSB – Farul 2-0! Echipa lui Toni Petrea și-a luat revanșa!

Echipa lui Toni Petrea și-a luat revanșa după înfrângerea din finalul sezonului regular. Au marcat Malcom Edjouma și Octavian Popescu. FCSB a început ca din tun meciul cu Farul și a ratat ocazie după ocazie la poarta Farului. Cea mai mare șansă a avut-o Florin Tănase, care a șutat direct în Aioani, singur cu portarul advers. Darius Olaru și Robert Moldoveanu s-au dat cap în cap.

Tabela s-a deblocat după pauză. Edjouma a împins un balon în poartă după o respingere a lui Aioani. Cu mai puțin de 15 minute înainte de final, Farul a rămas în 10 oameni, după eliminarea controversată a lui Damien Dussaut.

Reclamă

FCSB a continuat să preseze și a închis tabela în minutul 85, prin Octavian Popescu, care a înscris după o recuperare a lui Adrian Șut. S-a terminat 2-0. A fost a doua înfrângere la rând pentru echipa lui Gică Hagi în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și