Închide meniul

FCSB – Farul 2-0! Echipa lui Toni Petrea și-a luat revanșa! Octavian Popescu, încă un meci mare. Roș-albaștrii continuă cursa de urmărire a rivalei CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2022, 22:45

FCSB – Farul 2-0! Echipa lui Toni Petrea și-a luat revanșa! Octavian Popescu, încă un meci mare. Roș-albaștrii continuă cursa de urmărire a rivalei CFR Cluj

FCSB - Farul Constanța, pe Arena Națională

Hepta

FCSB a început ca din tun meciul cu Farul și a ratat ocazie după ocazie la poarta Farului. Cea mai mare șansă a avut-o Florin Tănase, care a șutat direct în Aioani, singur cu portarul advers. Darius Olaru și Robert Moldoveanu s-au dat cap în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tabela s-a deblocat după pauză. Edjouma a împins un balon în poartă după o respingere a lui Aioani. Cu mai puțin de 15 minute înainte de final, Farul a rămas în 10 oameni, după eliminarea controversată a lui Damien Dussaut.

FCSB a continuat să preseze și a închis tabela în minutul 85, prin Octavian Popescu, care a înscris după o recuperare a lui Adrian Șut. S-a terminat 2-0. A fost a doua înfrângere la rând pentru echipa lui Gică Hagi în Liga 1.

FCSB rămâne pe locul secund, la șapte puncte în urma liderului CFR Cluj. Farul este pe poziția a cincea, la șase lungimi de podium.

FCSB – Farul 2-0

Min 90: Final de meci! FCSB s-a impus cu 2-0.

Reclamă

Min 85: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a înscris pentru 2-0 după o minge recuperată de Adrian Șut.

Min. 78: Decizie uluitoare! Lucian Rusandru l-a eliminat pentru Dussaut, pentru două faulturi în doar câteva secunde.

Min. 76: Malcom Edjouma a ieşit de pe teren, în locul său a intrat Adrian Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66: GOOOL FCSB! Malcom Edjouma a marcat al doilea gol al său de la transferul la FCSB. Jucătorul adus de la Botoşani a împins cu capul mingea în poartă din câţiva metri.

Min. 50: Fază controversată în careul FCSB. Moldoveanu a scăpat în careu, a săltat mingea peste Târnoveanu şi, din inerţie, portarul roş-albaştrilor doborât pe atacantul Farului. Arbitrul Rusandru a acordat doar out de poartă.

Min. 49: Florinel Coman a trimis un şut fabulos de la 30 de metri, mingea a lovit transversala porţii apărate de Aioani.

Min. 46: Toni Petrea a făcut două schimbări! Au intrat Valentin Gheorghe şi Florinel Coman, au ieşit Cordea şi Ivan Mamut. La Farul a ieşit Ciobanu şi a intrat Dussaut.

Min. 45: Final de repriză! Meci spectaculos în prima parte a meciului.

Min 40: Ocazie pentru Farul! Jefte a șutat cu interiorul la colțul lung, aproape de vinclu, dar Târnovanu a avut o paradă spectaculoasă.

Min 35: Încă o ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu a driblat în exterior și a șutat cu piciorul stâng, dar balonul a fost parat de Aioani.

Reclamă

Min 20: Ocazie mare pentru FCSB! Florin Tănase, lansat de Edjouma, a șutat direct în Aioani, singur cu portarul advers.

Min. 15: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Mamut trage din interiorul careului, din 6 metri, dar Aioani are un reflex fabulos şi a reuşit să respingă.

Min. 13: Acţiune superbă a lui Tavi Popescu, dar şutul acestuia de la 11 metri a fost reţinut de Aioani.

Min. 6: Ciocnire între Robert Moldoveanu şi Darius Olaru. Jucătorul de la Farul s-a ales cu capul bandajat.

Min. 2: Malcom Edjouma a avut o intervenţie în careu asupra lui Jefte. Hafi a protestat pe margine.

Min. 2: Început tare de meci. Octavian Popescu încearcă să înscrie un nou gol fabulos, dar Aioani a fost atent.

Min 1: A început meciul.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Edjouma, Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Coman, Șut, Dumiter, Tănasă, Burlanu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

Ivan Mamut e titular pentru prima dată la FCSB din 8 august 2021. Atunci, era înlocuit la pauză într-un meci cu Gaz Metan. În total, are 5 meciuri la FCSB, adunând 164 de minute

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Mladen, De Nooijer – Grameni, Artean, Radaslavescu – Moldoveanu, Betancor, Ciobanu
Rezerve: Brănescu, Buta, Dussaut, Sîrbu, Purece, Sali, Pitu, Ad. Petre, Popescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Știrea inițială

FCSB – Farul | Hagi, avertisment pentru jucătorii săi

FCSB este obligată să câștige, dar echipa lui Toni Petrea nu se va putea baza pe unul dintre golgheterii echipei. Ianis Stoica va absenta din cauza infectării cu COVID-19. Din câte se pare, în atacul roș-albaștrilor se va regăsi Ivan Mamut. Acesta ar urma să fie ajutat de Andrei Cordea și Octavian Popescu.

Toni Petrea va miza la închidere pe Edjouma sau Șut, iar cei doi interi vor fi Olaru și Tănase. O altă absență de marcă a celor de la FCSB este cea a lui Vinicius. Astfel, cuplul de fundași centrali va fi format din Miron și Cristea.

Crețu și Radunovic sunt cei doi laterali. În timp ce Vlad rămâne pedepsit, în poartă va fi tot Târnovanu.

Deși Farul s-a impus în urmă cu câteva runde, în fața celor de la FCSB, Gică Hagi își avertizează jucătorii: ”Meciul cu FCSB e dificil, contra unei echipe talentate, cu ambele faze foarte bune. La fel trebuie să jucăm şi noi, şi nu numai acum, ci în tot turneul play-off. Fiecare jucător trebuie să se autodepăşească şi să dea maximum”.

Meciul va fi condus la centru de Lucian Rusandu. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți și Ciprian Danșa.

FCSB – Farul | Toni Petrea se teme pentru locul doi

”Lupta s-a strâns, a apărut, așa cum am preconizat, Universitatea Craiova. Ne desparte doar un punct de ei, va fi destul de dificil. Trebuie să fim realiști, încă o dată, în privința situației actuale. După seria de rezultate neconvingătoare, a venit o serie de meciuri fără înfrângere pentru Craiova.

Mă așteptam pentru că îl știu bine pe Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf), știu cum pregătește echipa. Pentru mine nu este o surpriză faptul că au câștigat atâtea meciuri. În play-off, fiind echipele cele mai bune, se poate întâmpla orice la fiecare joc”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare jocului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și