Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj, transfer în plină luptă la titlu! Cine este fotbalistul care va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu înaintea duelului cu Farul Constanţa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2022, 18:19

OFICIAL | CFR Cluj, transfer în plină luptă la titlu! Cine este fotbalistul care va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu înaintea duelului cu Farul Constanţa

CFR Cluj, transfer de titlu

Profimedia

CFR Cluj, transfer în plină luptă la titlu

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Lovro Cvek a evoluat ultima oară la Zorya Luhansk. Transferul a fost făcut după ce FIFA le-a permis jucătorilor care au evoluat în campionatul Ucrainei să semneze, liberi de contract, cu alte echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bun venit, Lovro Cvek! 

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului croat Lovro Cvek. 

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a evoluat până acum câteva săptămâni la Zorya Luhansk, în Ucraina, echipă pentru care a bifat 52 de meciuri. Anterior experienței din Ucraina, Lovro a mai jucat în Slovacia la FK Senica, în Slovenia la NK Celje, NK Aluminij și DNŠ Zavrč, dar și în țara natală la NK Varazdin.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a anunţat campioana României.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, cucerit de echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1. CFR a făcut încă un pas importat către titlul de campioană. Ciprian Deac a fost din nou decisiv. A marcat exact când echipa avea mai multă nevoie de el, după golul egalizator al ilfovenilor. Rezerva Petrila a stabilit scorul final, Dan Petrescu fiind din nou inspirat la mutările făcute în timpul meciului.

”Ai nevoie de jucători care, în momentul de genul ăsta, de încărcătură, reușesc să facă diferența. Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe. Ai Petrila, Omrani, Dugandzic pe bancă.

Deac e peste tot. A mutat bine Dan Petrescu la pauză, i-a introdus pe Omrani și Petrila, lucrurile s-au schimbat. A fost strategia lui dinainte de joc, a analizat adversarul și a încercat un sistem cu trei fundași, mai de siguranță. Când ai Deac cu Petrila pe părțile laterale, Debeljuh și Omrani în față, e o formulă foarte ofensivă”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și