Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Ilie Dumitrescu, cucerit de echipa lui Dan Petrescu: ”Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe. Deac e peste tot”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 8:48

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Ilie Dumitrescu, cucerit de echipa lui Dan Petrescu: ”Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe. Deac e peste tot”

CFR Cluj - FC Voluntari 3-1 | Ilie Dumitrescu, cucerit de echipa lui Dan Petrescu

Hepta

Ciprian Deac a fost din nou decisiv. A marcat exact când echipa avea mai multă nevoie de el, după golul egalizator al ilfovenilor. Rezerva Petrila a stabilit scorul final, Dan Petrescu fiind din nou inspirat la mutările făcute în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Ilie Dumitrescu: Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe

”Ai nevoie de jucători care, în momentul de genul ăsta, de încărcătură, reușesc să facă diferența. Aici se face diferența între CFR și celelalte echipe. Ai Petrila, Omrani, Dugandzic pe bancă.

Deac e peste tot. A mutat bine Dan Petrescu la pauză, i-a introdus pe Omrani și Petrila, lucrurile s-au schimbat. A fost strategia lui dinainte de joc, a analizat adversarul și a încercat un sistem cu trei fundași, mai de siguranță. Când ai Deac cu Petrila pe părțile laterale, Debeljuh și Omrani în față, e o formulă foarte ofensivă”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Dan Petrescu şi-a avertizat jucătorii şi după ce s-a distanţat la 10 puncte de FCSB

Dan Petrescu a ţinut să îşi avertizeze jucătorii şi le-a transmis public că lupta pentru titlu este departe de a fi încheiată. Se teme de scenariul ca una dintre rivale să nu câştige toate meciurile până la final.

„Până la urmă un meci îl câştigă toată echipa, nu numai doi jucători. A fost un meci greu, Voluntari a arătat foarte bine. La pauză au venit aceste schimbări şi după ce am marcat golul s-a jucat într-o singură direcţie. Din păcate a venit acea gafă personală a lui Susic. Dar dacă îl ai pe Deac în echipă, totul e posibil. E fantastic, aşa am revenit. A fost o victorie dificilă.

Reclamă

Meciul următor e uşor? Jucăm la Farul acasă. Sunt 3 echipe care se luptă la titlu. E şi FCSB şi Craiova, va fi o luptă tare. Nu e nicio diferenţă mare între noi. Dacă nu marca gol Ciprian Deac, nu se ştia. E posibil orice, dacă cei de la FCSB sau Craiova câştigă toate meciurile şi pot face asta, pentru că ua un lot bun, se poate întâmpla orice„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – FC Voluntari 3-1.

Ardelenii au şase victorii la rând în campionatul României. Etapa viitoare se vor duela, în deplasare, cu Farul lui Gică Hagi. Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 41 de puncte şi are un avans liniştitor faţă de FCSB (31) şi Universitatea Craiova (30).

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj – FC Voluntari 3-1
  • CFR e la 10 puncte de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și