Închide meniul

Mihai Rotaru a exclus posibilitatea să investească la CSA Steaua: „Nici în glumă nu e bună asta! Înseamnă să fiu nebun!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 martie 2022, 19:13

Mihai Rotaru a exclus posibilitatea să investească la CSA Steaua: „Nici în glumă nu e bună asta! Înseamnă să fiu nebun!

Mihai Rotaru are pregătit un înlocuitor pentru Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Patronul FCSB a spus că sunt persoane de la echipa armatei care visează ca Mihai Rotaru să devină investitor. Rotaru a exclus cu vehemenţă posibilitatea de a investi la echipa armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a exclus posibilitatea să investească la CSA Steaua

Să investesc la CSA Steaua? Nici în glumă nu e bună asta. Stau 9 ani cu Mititelu în spate și acum să-l am pe Gigi Becali? Înseamnă să fiu nebun! E exclus. Acest zvon e de câțiva ani, de când erau ei în Liga 4. De fapt, tot orașul spunea și acum 6 luni că mă duc la CSA Steaua. Toate rudele mă întrebau dacă e adevărat„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Gigi Becali trimite noi săgeți la adresa rivalilor de la CSA Steaua

Gigi Becali a trimis noi săgeți la adresa rivalilor de la CSA Steaua, după ce a fost întrebat dacă Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova, ar fi dispus să investească la formația din Ghencea.

„Nici măcar Mihai Rotaru nu o să îi ajute pe ăștia de la CSA, așa cum poate visează unii. Voi credeți că se duce Rotaru la CSA? Nu, tată! Nu poate și nici nu vrea. Îi e bine unde este acum. De ce credeți voi că s-ar duce Rotaru la CSA? Nici vorbă! Voi credeți că prin fotbalul românesc se mai găsesc oameni ca mine, Rotaru și Mititelu?

Ăla săracu e și în pușcărie si uite că tot bagă milioane în fotbal. A mai făcut și o bază de fotbal tot din banii lui. E clar că nu are echipă de retrogradare, iar când iese din pușcărie o să vedeți voi că el tot pe mine vrea să mă bată. Are el o dambla cu mine. Nu am mai vorbit cu el de când ne-am întâlnit la proces atunci. De sunat nu m-a sunat niciodată din pușcărie. Poate o să ne vedem când iese. Eu cu Mititelu suntem singurii dintre cei care am rămas din garda veche”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și