Închide meniul

Gigi Becali trimite noi săgeți la adresa rivalilor de la CSA Steaua: ”Nici măcar Mihai Rotaru nu o să îi ajute, așa cum visează unii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 10:04

Gigi Becali trimite noi săgeți la adresa rivalilor de la CSA Steaua: ”Nici măcar Mihai Rotaru nu o să îi ajute, așa cum visează unii!”

Gigi Becali este patronul de la FCSB

Profimedia

Gigi Becali trimite noi săgeți la adresa rivalilor de la CSA Steaua

„Nici măcar Mihai Rotaru nu o să îi ajute pe ăștia de la CSA, așa cum poate visează unii. Voi credeți că se duce Rotaru la CSA? Nu, tată! Nu poate și nici nu vrea. Îi e bine unde este acum. De ce credeți voi că s-ar duce Rotaru la CSA? Nici vorbă! Voi credeți că prin fotbalul românesc se mai găsesc oameni ca mine, Rotaru și Mititelu?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ăla săracu e și în pușcărie si uite că tot bagă milioane în fotbal. A mai făcut și o bază de fotbal tot din banii lui. E clar că nu are echipă de retrogradare, iar când iese din pușcărie o să vedeți voi că el tot pe mine vrea să mă bată. Are el o dambla cu mine. Nu am mai vorbit cu el de când ne-am întâlnit la proces atunci. De sunat nu m-a sunat niciodată din pușcărie. Poate o să ne vedem când iese. Eu cu Mititelu suntem singurii dintre cei care am rămas din garda veche”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali, dialog de necrezut cu Mihai Stoica

Gigi Becali este extaziat de Octavian Popescu şi îi prevede un viitor strălucitor. Patronul lui FCSB l-a ridicat din nou în slăvi pe atacantul de 19 ani, care a marcat în victoria contra Farului, scor 2-0, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

„Perla” vicecampioanei are 7 goluri şi 3 pase decisive în acest sezon. Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat un telefon managerului general, Mihai Stoica, şi a avut o cerere surprinzătoare.

„I-am spus lui Meme… vreau să-i spun lui Tavi Popescu să piardă o mingea. Mă enervez. Chiar nici măcar una?! Să îi spună să piardă o minge. E cel mai bun din România, nu de la FCSB. Eu vreau să piardă o minge: „Pierde, bă, una!” Nu pierde nicio minge„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Reclamă

Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și