Închide meniul

Gigi Becali, lăudat la scenă deschisă de rivalul Dan Petrescu: “S-a construit o bază extraordinară!”. Cum l-a impresionat patronul FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 11:33 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:33

Gigi Becali, lăudat la scenă deschisă de rivalul Dan Petrescu: “S-a construit o bază extraordinară!”. Cum l-a impresionat patronul FCSB-ului

Dan Petrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru academia de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru academia de la FCSB: “S-a construit o bază extraordinară!”

Dan Petrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru cum a dezvoltat academia FCSB-ului în ultimii ani. Tehnicianul lui CFR Cluj și-ar dori să vadă cât mai multe Centre de Copii și Juniori precum cea a clubului din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”FCSB a încercat şi face o academie. Am înţeles că la Berceni acolo s-a construit o bază extraordinară. Vin copii şi juniori.

Dacă ar fi vreo 10 sau 15 în România… Şi stadioane, şi baze sportive, şi copiii să meargă, cred că vom creşte. Dar, deocamdată, există foarte puţine baze sportive, iar copiii şi juniorii care vin nu sunt într-adevăr pregătiţi.”, a spus Dan Petrescu, pentru looksport.ro.

Gigi Becali cere 100 de milioane de euro pentru “perla” Octavian Popescu, dar Florin Manea se amuză: “O vând și eu pe soacra mea!”

Gigi Becali visează la o sumă uriașă pe care o va primi în urma transferului lui Octavian Popescu. Florin Manea a început să râdă când a auzit declarațiile patronului FCSB.

Impresarul nu consideră că atacantul de 19 ani a ajuns la nivelul la care se pot cere 100 de milioane de euro în schimbul său.

Reclamă

“Și eu vreau 100 de milioane, o vând pe soacra mea. O dau cu 99 (n.r. – râde). E normal să-și laude jucătorul, dar Tavi Popescu a dat un gol cu Voluntari și cu nu mai știu cine.

Balaci a dat gol cu Benfica, a pus în genunchi naționala Italiei. A fost și Dennis Man foarte bun, dar acum joacă în B.”, a declarat Florin Manea, pentru Prosport.

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu (19 ani). Patronul FCSB este dispus să îl vândă pe fotbalistul care impresionează în Liga 1 pentru 50 de milioane de euro. Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și