Închide meniul

”Credeți că sunt nebun și nu îl las pentru 50 de milioane?” Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu: ”Dacă mai dă vreo patru goluri ca ale lui Messi cer mai mult!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 12:56

Reclamă
”Credeți că sunt nebun și nu îl las pentru 50 de milioane?” Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu: ”Dacă mai dă vreo patru goluri ca ale lui Messi cer mai mult!”

Octavian Popescu, omul momentului la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali, dialog de necrezut cu Mihai Stoica despre Octavian Popescu

Gigi Becali este extaziat de Octavian Popescu şi îi prevede un viitor strălucitor. Patronul lui FCSB l-a ridicat din nou în slăvi pe atacantul de 19 ani, care a marcat în victoria contra Farului, scor 2-0, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

„Perla” vicecampioanei are 7 goluri şi 3 pase decisive în acest sezon. Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat un telefon managerului general, Mihai Stoica, şi a avut o cerere surprinzătoare.

Reclamă

„I-am spus lui Meme… vreau să-i spun lui Tavi Popescu să piardă o mingea. Mă enervez. Chiar nici măcar una?! Să îi spună să piardă o minge. E cel mai bun din România, nu de la FCSB. Eu vreau să piardă o minge: „Pierde, bă, una!” Nu pierde nicio minge„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și