Închide meniul

Galatasaray – Barcelona 1-2 | Notele primite de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău după duelul cu vedetele de pe Camp Nou. Fostul jucător al Universității Craiova, printre cei mai buni jucători de pe teren

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 22:58

Reclamă
Galatasaray – Barcelona 1-2 | Notele primite de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău după duelul cu vedetele de pe Camp Nou. Fostul jucător al Universității Craiova, printre cei mai buni jucători de pe teren

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

Notele primite de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău după Galatasaray – Barcelona 1-2

Galatasaray – Barcelona, confruntarea din returul optimilior Europa League, s-a încheiat cu scorul de 1-2. Catalanii au trăit periculos confruntarea de la Istanbul şi au fost conduşi pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău i-a pasat decisiv lui Marcao în minutul 28. Gazdele au avut însă rezultat de calificare numai 9 minute. Pedri a restabilit egalitatea cu o execuţie superbă, iar Aubameyang a adus victoria granzilor din La Liga în startul reprizei secunde.

La final, Alex Cicâldău a primit una dintre cele mai mari note din tabăra lui Galatasaray, 6.8. Marcao, marcatorul golului turcilor, a primit cea mai mare notă, 7.4. Olimpiu Moruțan, care a intrat pe teren în minutul 74, a fost notat cu 6.4.

Din tabăra catalanilor, Pedri și Jordi Alba au primit cele mai mari note, 7.8. Aceștia sunt urmați de căpitanul Sergio Busquets, 7.4, Ferran Torres, 7.2, și Aubameyang, 7.0.

Reclamă

Alexandru Cicâldău, pasă de gol în Galatasaray – Barcelona 1-2

Alexandru Cicâldău a fost decisiv în prima repriză a duelului de gală Galatasaray – Barcelona. Mijlocașul român a executat perfect cornerul din care ”leii” au marcat și au declanșat nebunia în tribunele de la Istanbul.

În minutul 28 al confruntării de pe ”Nef Stadyumu”, Marcao a declanșat nebunia în tribune. Alex Cicâldău a executat perfect un corner, iar fundașul brazilian, care se afla în poziție ideală, a punctat cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 9 milioane de euro, Cicâldău a ajuns la a treia pasă decisivă din acest sezon, în toate aparițiile. De asemenea, mijlocașul român a marcat și 5 goluri în cele 36 de partide în care a evoluat pentru gruparea ”Cim Bom”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și