Închide meniul
VIDEO

Alexandru Cicâldău, pasă de gol în Galatasaray – Barcelona! Mijlocașul român a executat perfect cornerul din care ”leii” au marcat și au declanșat nebunia la Istanbul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 20:35

Alexandru Cicâldău, pasă de gol în Galatasaray – Barcelona! Mijlocașul român a executat perfect cornerul din care ”leii” au marcat și au declanșat nebunia la Istanbul

Alexandru Cicâldău este mijlocașul lui Galatasaray

Profimediaimages

Alexandru Cicâldău, pasă de gol în Galatasaray – Barcelona

În minutul 28 al confruntării de pe ”Nef Stadyumu”, Marcao a declanșat nebunia în tribune. Alex Cicâldău a executat perfect un corner, iar fundașul brazilian, care se afla în poziție ideală, a punctat cu o lovitură de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 9 milioane de euro, Cicâldău a ajuns la a treia pasă decisivă din acest sezon, în toate aparițiile. De asemenea, mijlocașul român a marcat și 5 goluri în cele 36 de partide în care a evoluat pentru gruparea ”Cim Bom”.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE MARCAO DIN PASA LUI ALEX CICÂLDĂU

Atmosferă senzațională în tribune la Galatasaray – Barcelona

Galatasaray – Barcelona este capul de afiș al serii din Europa League, iar turcii au pregătit o atmosferă incendiară. Fanii grupării ”Cim Bom” au făcut spectacol în tribune și i-au cucerit chiar și pe catalani, care au transmis un mesaj.

Reclamă

După cum au promis, turcii au produs o incendiară la Istanbul, pe arena ”Nef Stadyumu”, pentru duelul de gală Galatasaray – Barcelona, capul de afiș din Europa League. Ultrașii turci i-au așteptat pe adversari cu celebra urare ”Bun venit în infern!”.

Atmosfera superbă i-a cucerit chiar și pe rivalii catalani, care le-au transmis un mesaj. ”Iadul nu mai pare un loc atât de rău!”, a scris Barcelona pe Twitter.

Gică Hagi și Gică Popescu, spectatori de lux la Galatasaray – Barcelona

Gică Hagi și Gică Popescu se află și ei în tribune la meciul de gală Galatasaray – Barcelona, din manșa retur a optimilor UEFA Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi jucători legendari ai României au plecat la Istanbul cu un avion privat pus la dispoziție de oficialii clubului turc. Gică Hagi și Gică Popescu au jucat în timpul carierei atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Din acest motiv, “Baciul” spune că “voi avea inima împărțită în două” la partida de la Istanbul.

Recomandări
  • Alexandru Cicâldău, pasă de gol în Galatasaray – Barcelona
  • Mijlocașul român a executat perfect cornerul din care ”leii” au declanșat nebunia la Istanbul

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și