Închide meniul

Ce face uleiul din om: un fan s-a legat, cu bride, de gât, de poartă, la Everton – Newcastle!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 18 martie 2022, 13:42

Reclamă
Ce face uleiul din om: un fan s-a legat, cu bride, de gât, de poartă, la Everton – Newcastle!!!

Pentru că era o zonă ceva mai... sensibilă, au trecut minute bune până când fanul a fost eliberat...

Foto: Profimediaimages

Supărat că Marea Britanie bagă bani în combustibili fosili, un suporter a intrat pe teren la meciul Everton-Newcastle, din Premier League. Omul a venit cu un tricou pe care odihnea, inscripționată, doleanța sa. S-a prezentat cu un sistem de bride, cu care s-a legat, de gât, de poartă!!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interesant este faptul că și la Arsenal-Liverpool, cu o zi înainte, un alt băiat se legase, cu cătușe, tpt de poartă. Desigur, ați prins gluma! Fosili nu vine de la fosile, ci de la cărbune, ulei de petrol și gaze naturale, cele trei forme de combustibil fosil existente în acest moment. Dar, oricum ar fi, tot de la ulei pleacă toate problemele.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și