Închide meniul

Meciul Bochum – Gladbach, întrerupt definitiv după ce tuşierul a fost lovit în cap cu un pahar de bere: „Idiot, idiot, idiot!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2022, 0:27

Meciul Bochum – Gladbach, întrerupt definitiv după ce tuşierul a fost lovit în cap cu un pahar de bere: „Idiot, idiot, idiot!

Meciul Bochum - Gladbach, întrerupt definitiv

Profimediaimages

Meciul VfL Bochum – Borussia Monchengladbach a fost întrerupt definitiv, după ce arbitrul asistent Christian Gittelmann a fost lovit în cap cu un pahar de bere aruncat din tribună, informează presa germană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE TUŞIERUL ESTE LOVIT!

În minutul 70, la scorul de 2-0 în favoarea echipei Borussia Monchengladbach (goluri Alassane Plea ’55 şi Breel Embolo ’61), un pahar aruncat de un fan al lui Bochum l-a lovit pe Gittelmann în cap. Arbitrul de centru Benjamin Cortus a întrerupt jocul şi a părăsit terenul cu asistenţii săi, urmaţi la scurt timp de jucătorii de la Gladbach.

Meciul Bochum – Gladbach a fost întrerupt definitiv

Fotbaliştii gazdelor au mers la suporteri şi le-au bătut obrazul, apoi au părăsit şi ei terenul, anunţă news.ro.

Un idiot a aruncat ceva spre teren şi l-a lovit pe tuşier. Jocul a fost amânat. Incredibil de prost şi comportament iresponsabil, aşa ceva nu are loc pe un stadion! Idiot, idiot, idiot. Sper că tuşierul este ok„, a anunţat Bochum pe Twitter.

Reclamă

Meciul nu va fi reluat, #BOCBMG a fost abandonat. Nu putem decât să ne cerem ieratre oficial tuşierului Christian Gittelmannn. O seară extrem de penibilă şi amară pentru noi. O acţiune extrem de stupidă a unui fan idiot„, a revenit Bochum cu un nou mesaj după 15 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Pe arena din Bochum au fost 25.000 de spectatori la meciul din etapa a XXVII-a a Bundesliga. Bochum ocupa înaintea acestui meci locul 11, cu 32 de puncte, iar Gladbach, locul 13, cu 30 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și