Închide meniul

Meciul Bochum – Gladbach, întrerupt definitiv după ce tuşierul a fost lovit în cap cu un pahar de bere: „Idiot, idiot, idiot!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2022, 0:27

Meciul Bochum – Gladbach, întrerupt definitiv după ce tuşierul a fost lovit în cap cu un pahar de bere: „Idiot, idiot, idiot!

Meciul Bochum - Gladbach, întrerupt definitiv

Profimediaimages

  • Meciul Bochum – Gladbach, întrerupt în minutul 71
  • Un fan a lovit tuşierul cu un pahar de bere

Meciul VfL Bochum – Borussia Monchengladbach a fost întrerupt definitiv, după ce arbitrul asistent Christian Gittelmann a fost lovit în cap cu un pahar de bere aruncat din tribună, informează presa germană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE TUŞIERUL ESTE LOVIT!

În minutul 70, la scorul de 2-0 în favoarea echipei Borussia Monchengladbach (goluri Alassane Plea ’55 şi Breel Embolo ’61), un pahar aruncat de un fan al lui Bochum l-a lovit pe Gittelmann în cap. Arbitrul de centru Benjamin Cortus a întrerupt jocul şi a părăsit terenul cu asistenţii săi, urmaţi la scurt timp de jucătorii de la Gladbach.

Reclamă

Meciul Bochum – Gladbach a fost întrerupt definitiv

Fotbaliştii gazdelor au mers la suporteri şi le-au bătut obrazul, apoi au părăsit şi ei terenul, anunţă news.ro.

Un idiot a aruncat ceva spre teren şi l-a lovit pe tuşier. Jocul a fost amânat. Incredibil de prost şi comportament iresponsabil, aşa ceva nu are loc pe un stadion! Idiot, idiot, idiot. Sper că tuşierul este ok„, a anunţat Bochum pe Twitter.

Reclamă

Meciul nu va fi reluat, #BOCBMG a fost abandonat. Nu putem decât să ne cerem ieratre oficial tuşierului Christian Gittelmannn. O seară extrem de penibilă şi amară pentru noi. O acţiune extrem de stupidă a unui fan idiot„, a revenit Bochum cu un nou mesaj după 15 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Pe arena din Bochum au fost 25.000 de spectatori la meciul din etapa a XXVII-a a Bundesliga. Bochum ocupa înaintea acestui meci locul 11, cu 32 de puncte, iar Gladbach, locul 13, cu 30 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Harry Kane, hat-trick de senzaţie în victorie zdrobitoare cu 7-0 a lui Bayern Munchen
Bundesliga • 23 sept., 18:57
Harry Kane, hat-trick de senzaţie în victoria zdrobitoare cu 7-0 a lui Bayern Munchen! Campioana Bundesligii a făcut spectacol
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen
Bundesliga • 11 iul., 16:07
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă
Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen
Bundesliga • 23 iun., 11:53
Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen