Închide meniul

Presa din Polonia a numit-o „eroină” pe Iga Swiatek, după victoria cu Simona Halep din semifinala de la Indian Wells: „A distrus-o! E de neoprit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 10:30

Reclamă
Presa din Polonia a numit-o „eroină pe Iga Swiatek, după victoria cu Simona Halep din semifinala de la Indian Wells: „A distrus-o! E de neoprit!

Iga Swiatek s-a calificat în finala turneului de la Miami

Profimedia

Iga Swiatek a învins-o pe Simona Halep în semifinala turneului de la Indian Wells, la capătul unui meci de o intensitatea formidabilă: 7-6, 6-4. Simona a acuzatşi probleme medicale, însă chiar şi aşa a luptat admirabil în faţa polonezei. Presa din Polonia este la picioarele Igăi Swiatek, cea care de luni va fi numărul 2 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a scris presa din Polonia, după ce Iga Swiatek a învins-o pe Simona Halep

Eroina Iga face legea la Indian Wells! A eliminat-o și pe Halep, iar finala e aici! Tenismena noastră e de neoprit. Ce emoție, ce revenire, ce acțiune impresionantă, ce dăruire… Iga Swiątek a depășit toate momentele dificile și a distrus-o – la propriu și la figurat – pe Simona Halep în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells”, au scris de la przegladsportowy.pl.

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a fost învinsă de Iga Swiatek

Simona Halep a avut o primă reacţie după ce a fost eliminată în semfinalele turneului de la Indian Wells de Iga Swiatek, scor 6-7, 4-6. Marea noastră campioană a acuzat şi probleme medicale, însă a scos în evidenţă părţile pozitive din partida cu poloneza. Simona Halep urmează să joace la turneul de la Miami dacă va fi aptă din punct de vedere medical.

Mi-am luat cu siguranță foarte multă încredere din acest meci. Am fost super aproape și chiar dacă este prima săptămână când am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou, a fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot juca din nou la acest nivel, e încurajator pentru viitor„, a spus Simona Halep la conferinţa de presă, conform eurosport.ro.

Simona Halep a pierdut la tie-break primul set cu Iga Swiatek. Poloneza s-a impus cu 8-6 la capătul unei lupte intense. „Simo” a spus că şi dacă ar fi câştigat primul set, era totuşi departe de calificarea în finală.

Reclamă

Da, cu siguranță. Am avut multe șanse și e chiar dureros când pierzi un astfel de set. Dar chiar și dacă aș fi câștigat acel set eram departe de calificarea în finală. Mă bucur că din punct de vedere al nivelului de joc am fost aproape, e un mare plus și un pas înainte„, a mai spus Halep în prima reacţie pe care a avut-o.

Simona Halep – Iga Swiatek 6-7 (6), 4-6 | Final de aventură pentru ”Simo” la Indian Wells

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și