Închide meniul

Presa din Polonia a numit-o „eroină” pe Iga Swiatek, după victoria cu Simona Halep din semifinala de la Indian Wells: „A distrus-o! E de neoprit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 10:30

Presa din Polonia a numit-o „eroină pe Iga Swiatek, după victoria cu Simona Halep din semifinala de la Indian Wells: „A distrus-o! E de neoprit!

Iga Swiatek s-a calificat în finala turneului de la Miami

Profimedia

Iga Swiatek a învins-o pe Simona Halep în semifinala turneului de la Indian Wells, la capătul unui meci de o intensitatea formidabilă: 7-6, 6-4. Simona a acuzatşi probleme medicale, însă chiar şi aşa a luptat admirabil în faţa polonezei. Presa din Polonia este la picioarele Igăi Swiatek, cea care de luni va fi numărul 2 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a scris presa din Polonia, după ce Iga Swiatek a învins-o pe Simona Halep

Eroina Iga face legea la Indian Wells! A eliminat-o și pe Halep, iar finala e aici! Tenismena noastră e de neoprit. Ce emoție, ce revenire, ce acțiune impresionantă, ce dăruire… Iga Swiątek a depășit toate momentele dificile și a distrus-o – la propriu și la figurat – pe Simona Halep în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells”, au scris de la przegladsportowy.pl.

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a fost învinsă de Iga Swiatek

Simona Halep a avut o primă reacţie după ce a fost eliminată în semfinalele turneului de la Indian Wells de Iga Swiatek, scor 6-7, 4-6. Marea noastră campioană a acuzat şi probleme medicale, însă a scos în evidenţă părţile pozitive din partida cu poloneza. Simona Halep urmează să joace la turneul de la Miami dacă va fi aptă din punct de vedere medical.

Mi-am luat cu siguranță foarte multă încredere din acest meci. Am fost super aproape și chiar dacă este prima săptămână când am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou, a fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot juca din nou la acest nivel, e încurajator pentru viitor„, a spus Simona Halep la conferinţa de presă, conform eurosport.ro.

Simona Halep a pierdut la tie-break primul set cu Iga Swiatek. Poloneza s-a impus cu 8-6 la capătul unei lupte intense. „Simo” a spus că şi dacă ar fi câştigat primul set, era totuşi departe de calificarea în finală.

Reclamă

Da, cu siguranță. Am avut multe șanse și e chiar dureros când pierzi un astfel de set. Dar chiar și dacă aș fi câștigat acel set eram departe de calificarea în finală. Mă bucur că din punct de vedere al nivelului de joc am fost aproape, e un mare plus și un pas înainte„, a mai spus Halep în prima reacţie pe care a avut-o.

Simona Halep – Iga Swiatek 6-7 (6), 4-6 | Final de aventură pentru ”Simo” la Indian Wells

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Presa din Polonia, elogii pentru Iga Swiatek
  • Cum au numit-o jurnaliştii pe poloneză

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și